MHP'den 'KPSS' iddialarına açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Cihan Paçacı, Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda yapılan usülsüzlük ile ilgili olarak gözaltına alınan Oruç Ali Uğur'un Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin bir dönem danışmanlığını yaptığı iddiaları ile ilgili olarak yazılı açıklama yaptı.

Yayınlanma: 18.09.2010 - 11:39
Abone Ol google-news

MHP'li Paçacı adı geçen şahsın 1998 - 2000 yılları arasında MHP'de büro memuru olarak çalıştığını, hiç bir dönem Bahçeli'nin danışmanlığını yapmadığını kaydetti.

MHP'li Paçacı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bir kısım basın yayın organlarında KPSS sınavlarında yapılan yolsuzluk iddiaları ile ilgili olarak gözaltına alınan Oruç Ali Uğur’un Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin bir dönem danışmanlığını yaptığı yer almaktadır. Oruç Ali Uğur, 1998 – 2000 yılları arasında partimizde büro memuru olarak çalışmış ve hiçbir dönemde Genel Başkan Danışmanlığı görevinde bulunmamıştır. Milliyetçi Hareket Patisini karalamaya yönelik gerçek dışı, bu yanlı ve kasıtlı yayını yapanlar asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Ayrıca bu yayını yapanlarla ilgili olarak hukuki yollara başvurulacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler