Milyonlar onu bekliyor

Portekizli yıldız futbolcu Nani, bugün saat 18.00’de İstanbul’da olacak.

Yayınlanma: 04.07.2015 - 23:45
Abone Ol google-news

Fenerbahçeli taraftarların büyük bir heyecan ve merakla beklediği Nani’nin İstanbul’a geliş saati belli oldu. Portekizli yıldız bugün saat 18.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’nda olacak. Nani’nin işadamı Yüksel Çağlar’ın özel uçağı ile geleceği bildirildi. Dünyaca ünlü yıldızın yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

 

Josef De Souza da tamam

Transfer bombalarını birbiri ardına patlatan Sarı lacivertli yönetim Josef De Souza ile de her konuda anlaşmaya vardı. Dün akşam saatlerinde İstanbul’da olan Brezilyalı’nın bugün sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor. 26 yaşında ve 1.88 boyundaki Souza, Vasco altyapısından çıktıktan sonra 2010 yılında 3 milyon Avro karşılığında Porto’ya transfer oldu. Portekiz ekibinde Vitor Pereira ile 2 yıl geçiren Souza Şubat 2012’de Gremio’ya kiralandı. Daha sonra Gremio ve Sao Paulo formaları giyen Souza, ilk kez 11 Ekim 2014’te Brezilya Milli Takımı’na seçilmişti.

 

Yeni formalar ortaya çıktı

Fenerbahçe’ nin 2015-16 sezonunda giyeceği formalar ortaya çıktı. 3 ayrı tasarım içinde beyaz üzerine yatık mavi çizgili forma oldukça dikkat çekici. Klasik çubuklunun daha kalın çizgilere kavuştuğu görülürken 3. formada düz lacivert tasarım tercih edildi.

 

'120 olmaz 90 dakika'

Hazırlık maçlarının ilkinde Rumen Voluntari takımını 2-1 yenme başarısı gösteren Sarı - Lacivertliler Topuk Yaylası’ndaki 2. karşılaşmasında 7 Temmuz’da Şanlıurfaspor ile karşılaşacak. Teknik direktör Pereira’nın bu maçın 90 değil, 120 dakika oynatılmasını istediği öğrenildi. Ancak Portekizli’nin talebine TFF karşı çıktı ve izin vermedi.

 

Recep ve Berkan gönderildi

Genç oyuncular Recep Niyaz ve Beykan Şimşek teknik direktör Pereira tarafından kamptan gönderildi. Geçen sezon PTT 1. Lig’de kiralık olarak forma giyen iki genç futbolcunun bu sezon bonservisleriyle takımdan gönderilmesi bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler