MSB: Unsurlarımıza yapılan taciz ateşine karşılık verildi
Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Fırat Kalkanı Harekât bölgesinde görev yapan unsurlarımıza Tel Rıfat’taki PKK/YPG’li teröristlerce yapılan saldırı ve taciz ateşlerine bölgede bulunan ateş destek vasıtalarımızla gerekli karşılık verildi." ifadeleri kullanıldı.
Fırat Kalkanı harekat bölgesinde görev yapan güvenlik güçlerine Tel Rıfat'taki YPG'lilerce yapılan saldırı ve taciz ateşlerine gerekli karşılığın verildiği bildirildi.
Milli Savunma Bakanlığından yapılan bilgilendirmede, Fırat Kalkanı harekat bölgesinde görevli güvenlik güçlerine Tel Rıfat'taki YPG/PKK'lı teröristlerce saldırı ve taciz ateşi gerçekleştirildiği belirtildi.
Bilgilendirmede, YPG'lilere bölgede bulunan ateş destek vasıtalarıyla gerekli karşılığın verildiği ifade edildi.
MSB'den yapılan başka bir açıklamada ise "Irak kuzeyi Gara bölgesine düzenlenen hava harekâtı neticesinde, PKK bölücü terör örgütü tarafından silah mevzii, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edildi." denildi.
Video Haberler
-
Kurye, motosiklet çalmaya çalışan hırsızın üzerine uçtu
-
Şile'de duraktaki taksiciye saldırı!
-
Fethiye’de paraşütler birbirine dolaştı: 4 yaralı
-
Kamyonun düştüğü baraka Ergün Penbe'nin babasının çıktı
-
'Acaba ona oynanan bir oyun mu bu, arkasındayız'
-
Sümela Manastırı'nda 9'uncu ayin
-
Dans eden temizlik işçisi Kıraç konserinde
-
İndirim gelmedi, müdürler gitti
-
Pazarcılar pahalılığı tane hesabıyla anlattı
-
'Tencere kaynıyor ama içine atacak bulabilecek miyiz?'
En Çok Okunan Haberler
-
Finlandiya Başbakanı'nın elbisesinin fiyatı gündem oldu
-
'Acaba ona oynanan bir oyun mu bu, arkasındayız'
-
'Duyduğum en çılgın adaylık senaryosu...'
-
Fazıl Say’ın ‘hayal kırıklığı’
-
İran'dan Salman Rüşdi açıklaması
-
İndirim gelmedi, müdürler gitti
-
'Anketlerde seçilemeyeceğini görürse...'
-
Metro İstanbul'dan 'sefer iptali' açıklaması
-
Beklenen akaryakıt zammı kesinleşti!
-
'Kıyamam ben sana'