Mustafa Sarp Galatasaray'da

Galatasaray ile anlaştığını açıklayan Bursasporlu futbolcu Mustafa Sarp, sarı-kırmızılı formayı giymenin, hayali olduğunu söyledi.

Yayınlanma: 03.06.2009 - 14:27
Abone Ol google-news

Galatasaray ile 3 yıllık ön protokol yaptığını açıklayan Mustafa Sarp, Lig TV'ye verdiği röportajda, futbol sevgisinin babasından geldiğini ifade ederek, ''Babam gençliğinde Diyarbakır'dan İstanbul'a, hem ekmek parasını kazanmak hem de Galatasaray'ı canlı izlemek için gelmiş. Böyle bir babanın oğlu sizce hangi takım taraftarı olabilir? Mesela, UEFA Kupası alındığında ağlamıştım. Zaten kim ağlamamıştı ki...'' dedi.

Röportaj sırasında Galatasaray formasını da giyen ve ''Bu formayı giymek, bu takımı tutan her futbolcunun rüyasıdır'' diyen Mustafa Sarp, şunları kaydetti:

''Yıllarca bunun için uğraşırsınız, ama sonuçta bu forma herkese nasip olmaz. Galatasaray ile 3 yıllık ön protokol imzaladık. Resmi transfer döneminde imza atılacak. Yıllarca televizyondan izlediğim, Avrupa tarafından 'cehennem' adı verilmiş stadımıza ve taraftarımızın önüne çıkmak, kazanılacak başarılarda pay sahibi olmak istiyorum. Yerli ve yabancı oyuncularıyla Galatasaray, ligin en kaliteli kadrosuna sahip. Bu forma, hak etmeyene teslim edilmez. Bu yüzden, o kadroda olan her futbolcu çok iyidir.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler