Nani: Kankava futbol hayatımı bitirecekti

F.Bahçe'nin Portekizli futbolcusu Nani, Dnipro maçı sonrası sinirlerine hakim olamadı.

Yayınlanma: 17.07.2015 - 16:58
Abone Ol google-news

Fenerbahçe - Dnipro maçında rakip takımdan Kankava ile tartışan Nani karşılaşma sonunda hocası Pereira'ya dert yanarken teknik direktör oyuncusundan daha dikkatli ve sakin olmasını istedi. Soyunma odasına sinirli bir şekilde giren Nani'ye Pereira, “Niye bu kadar sinirlisin?" diye sordu. Portekizli yıldız, “Sorumsuz bir oyuncu az kalsın futbol hayatımı bitirecekti. Hakemler de buna göz yumdu. Ancak ben tepkimi gösterdim. Daha sezonun başında, sakatlanarak takımdan ayrı kalmak, kenarda oturmak istemiyorum. Bu nedenle tepki gösterdim” yanıtını verdi.

En zor kura

Şampiyonlar Ligi maçlarının başlamasına 10 günlük bir süre kalmasıysa Pereira'yı düşündürüyor. Kurada en zor takım Shaktar Donetsk çıktı. Camia Ukrayna temsilcisini istemiyordu. Bu sürede 3 hazırlık maçı daha oynayacak Fenerbahçe, bu maçlar sonrasında resmi sezonunu açacak. Pereira kondisyonunun artması için özel bir program verdiği Robin van Persie'nin bireysel çalışmalarını da yakından takip ediyor. Portekizli hoca Hollandalı golcüye gelecek hafta Afyon'daki turnuvada az da olsa süre vermek istiyor. Sakatlıkları iyileşme aşamasına gelen Mehmet Topal, Mehmet Topuz ve Milos Krasic'in ise ciddi bir problemlerinin olmadığı ve önümüzdeki günlerde takımla çalışmalara başlayacakları bilgisi de Pereira'ya ulaştı.

Zisisle yollar ayrıldı

Potada birbiri ardında transferler yapan Fenerbahçe Ülker, geçen sezon kadrosuna kattığı Nikos Zisis ile yollarını ayırdı. Nikos Zisis, Almanya Ligi ekiplerinden Brose Basket Bamberg ile el sıkıştı. Yunan oyuncu bu gelişmeyi kendi twitter hesabından duyurdu. Zisis, twitter'ına İngilizce, 'Teşekkürler Fenerbahçe Ülker, merhaba Brose Basket' yazdı. Brose Basket Bamberg, Euroleague'de temsilcimiz Darüşşafaka Doğuş'un grubunda yer alıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler