Niasse'a özel önlem

Beşiktaş'ta teknik heyet, bugün oynanacak maç öncesinde Lokomotiv Moskova'nın son haftalardaki formda ismi Oumar Niasse'ı durdurmak için özel önlem aldı. Kartal'ın hocası Şenol Güneş, Senegalli yıldızı kilitlemek için Rhodolfo ve Ersan'ı özel olarak görevlendirdi.

Yayınlanma: 22.10.2015 - 04:43
Abone Ol google-news

 

Lokomotiv Moskova’nın Senegalli yıldızı Oumar Niasse’ın Beşiktaş maçı öncesinde oldukça formda olması, Siyah-Beyazlılar’ı harekete geçirdi. Rusya Ligi’nde çıktığı 9 maçta rakip fileleri 6 kez havalandırarak krallık yarışında zirvede bulunan ve ek olarak UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı 2 mücadeleyi de boş geçmeyen başarılı ismi kilitlemek için teknik direktör Şenol Güneş’in, Rhodolfo ve Ersan’ı görevlendirdiği öğrenildi.

Lokomotiv Stadı’nda oynanacak mücadelede 25 yaşındaki futbolcuya 90 dakika boyunca adım attırılmamasını isteyen Güneş’in, rakibin en önemli ismini kilitleyip maçın hakimiyetini ele geçirmeyi hedeflediği bildirildi.

Lokomotiv’e büyük şok

Bu akşam Lokomotiv Stadı’nda Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Kırmızı-Yeşilliler, geçen hafta oynanan Spartak Moskova karşılaşmasında sakatlık yaşayan Dmitry Tarasov’dan gelen haberle sarsıldı. Takımın kilit isimlerinden biri olan 28 yaşındaki ön liberonun dizinin yan bağlarındaki sakatlık sebebiyle sahalardan 2 hafta uzak kalacağı açıklandı. Siyah-Beyazlılar karşısında bu ismin yokluğunda Taras Mykhalyk’ın görev alması bekleniyor.

‘Barışçıl bir atmosfer olacak’

Rusya’nın en ateşli taraftar gruplarından birine sahip olan Lokomotiv Moskova’dan; Beşiktaş maçı öncesinde, ‘Güvenlik’ açıklaması geldi. Konuyla ilgili olarak Rusya basınına bildirimde bulunan Lokomotiv Moskova Güvenlik Şefi Alexander Meytin, “Beşiktaş taraftarı da bizimki gibi ünlü. Moskova’da yaşayan Türkler’e ek olarak şehrimize Türkiye’den de yüzlerce futbolsever gelecek. Lokomotiv Stadı ve çevresinde bütün önlemleri aldık. İki kulüp taraftarları arasında bir sorun yaşanacağını sanmıyorum. Bu maç barışçıl bir atmosferde oynanacak” açıklamasını yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler