Okan Buruk isyan etti: "Böyle komedi olamaz"

Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe'ye 2-1'lik skorla boyun eğdikleri maçtan sonra tepki gösterdi

Yayınlanma: 28.12.2015 - 22:59
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarının son haftasında Fenerbahçe’ye 2-1 yenilen Sivasspor’da Fırat Aydınus’a tepki vardı! Beykan Şimşek’in ardından teknik direktör Okan Buruk da yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarda Aydınus’a büyük eleştiri getirdi.

Buruk, sözlerine maçı değerlendirerek başlarken, ardından Fırat Aydınus’un yönetimine tepkisini, “Maçın başından sonuna kadar hakemlerin baskını yedik! Her büyük maçta bunu hissediyorum. Cicinho’ya çıkan sarı kart var. Ben böyle kart görmedim! Ben böyle komedi görmedim! Böyle bir komedi olamaz” sözleriyle gösterdi.

Maça gelmeden önce hakemlerin böyle kararlar vereceğini bildiklerini belirten Sivasspor’un hocası Buruk, “Bir şekilde şunu kabul etmek lazım; büyük sahalara çıkan hakemlerin elleri ayakları titriyor. Hakemler futbolu da bilmiyorlar! Setkus oyunu başlatacak ama seyirciler ıslıkladı diye hakem kalecimi uyarıyor! Ben bugünkü mağlubiyetimi hakemlere bağlamıyorum ama hakemler doğruları versin yeter. Üzülüyoruz… Maça gelmeden önce bunları biliyoruz. Belki oyuncularım da bunu biliyor. Cicinho’ya diyorum ki, “Neden yakın oynamıyorsun?” Kart görmekten korkuyor yani! Hepimiz eleştirilip, ıslıklanıyoruz. Kimse bunun sonunda ölmüyor yani. Yine klasik şeyleri bugün yaşadık” şeklinde konuştu.

Okan Buruk, 2-1’lik mücadeleyi ise şöyle değerlendirdi;

“Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. Sahaya seyircisiyle iyi şeyler yapmaya çıkmışlardı. Biz bu maça hazırlanırken, Fenerbahçe’nin defansif zaaflarına çalışmıştık. Oyuncularıma buna doğru cevap vermedi. Ofsayta düştük, topu kapamadık zaman zaman da iyi tercihler yapamadık. Konuştuğumuz boş alanlar oldu ama yapamadık. Bizim için kötü maçlardan biriydi. Maçın gidişatı bizim için kötüydü.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler