Oktay Ekşi'nin akrabasına saldırı

Hürriyet Gazetesi Başyazarı ve Basın Konseyi Başkanı Oktay Ekşi'nin akrabası Cihan Ekşi Kadıköy'de silahlı saldırıya uğradı.

Yayınlanma: 16.01.2010 - 09:29
Abone Ol google-news

Kalamış Marina'da arkadaşlarıyla yemek yiyen Cihan Ekşi, daha sonra otomobiline binmek için otoparka doğru giderken kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Bacaklarına 5 kurşun isabet eden Ekşi, arkadaşları tarafından Bağdat Caddesi'ndeki Florance Nightingale Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Eşkali belirlenen saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

Hastanede tedavisi süren Cihan Ekşi'nin, Hürriyet Gazetesi Başyazarı ve Basın Konseyi Başkanı Oktay Ekşi'nin uzaktan akrabası olduğunu bildirdi.

Oktay Ekşi, dün akşam Kalamış Marina'da kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğrayarak bacaklarından yaralanan Cihan Ekşi'nin, bazı haberlerde yer alanın aksine yeğeni olmadığını kaydetti.

Uzaktan akrabası olan Cihan Ekşi'yi tanıdığını, ancak ne işini ne de ilişkilerini bildiğini ifade eden Oktay Ekşi, sülalesinin on binlerle ifade edilebilecek kadar kalabalık olduğunu, aile büyüklerine yaygın olarak ''amca'' denildiğini aktararak, kendisinin Cihan Ekşi'nin amcası olmadığını kaydetti.
Ekşi, ''Cihan Ekşi'nin yeğeni değil, dedesinin kardeşinin torununun oğlu olduğunu'' ifade etti.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler