ÖSYM, Covid-19 hastası YKS adaylarından dilekçe istedi
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, Covid-19 hastası olup Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek adayların ayrı sınav salonlarında sınava alınacağını, bu durumdaki adayların başkanlığa dilekçe göndermesi gerektiğini duyurdu.

ÖSYM'den yapılan açıklamada, "27-28 Haziran 2020 tarihlerinde uygulanacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2020-YKS) girecek adaylardan; kesin Covid-19 tanısı olan adaylar, kesin Covid-19 tanısı ile tedavisi tamamlanıp sonrasındaki karantina sürecinde olan adaylar, kesin Covid-19 vakası ile temasından dolayı karantina sürecinde olan adaylar, Covid-19’u düşündürecek şikâyetleri olan adaylar Başkanlığımız tarafından sınav merkezlerinde hazır bulundurulan yedek sınav binalarında ayrı sınav salonlarında sınava alınacaklardır" denildi.
Bu durumdaki adayların durumlarını ayrıntılı olarak anlatan dilekçeyi doldurarak belgeleri ile birlikte 'yks2020@osym.gov.tr' e-posta adresine göndermeleri istendi. ÖSYM’nin sitesinde Covid-19 durumu olan adayların dolduracağı genel amaçlı dilekçe örneğine de yer verildi.

En Çok Okunan Haberler
-
Özer Sencar'dan 'Mansur Yavaş' çıkışı
-
Ünlü astrolog Hilal Saraç gözaltına alındı
-
Özel'den Kılıçdaroğlu'na 'ihanet' yanıtı
-
İmamoğlu'ndan bilirkişiye suç duyurusu
-
Uzmanı en çok kazandıracak 3 yatırımı açıkladı
-
Müsavat Dervişoğlu CHP'yi topa tuttu
-
'Kovuldun Joe' dedi, izinlerini iptal etti!
-
RTÜK'ten haber bültenlerine tehdit!
-
İtalyan şefin oğlunun beyin ölümü gerçekleşti
-
Ülkü Ocakları eski başkanı evinde ölü bulundu!