"Otobüslerde ve metroda bir kısıtlama olmayacak"
CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, ''60 yaş üzeri emeklilerimizin kullandığı serbest biniş kartları, otobüslerde ve metroda herhangi bir kısıtlama olmadan serbest olacak'' dedi.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün'ü sendika genel merkezinde ziyaret etti.
Karayalçın, burada yaptığı açıklamada, kendisi göreve geldiği zaman 60 yaş üzeri emeklilerin kullandığı otobüslere biniş kartlarını kaldıracağı yönünde ''dedikodular'' duyduğunu ifade ederek, bunun gerçeği yansıtmadığını söyledi.
İddia edilenin aksine kartlar üzerindeki kısıtlamaları kaldıracağını belirten Karayalçın, ''60 yaş üzeri emeklilerimizin kullandığı serbest biniş kartları, otobüslerde ve metroda herhangi bir kısıtlama olmadan serbest olacak'' dedi.
Karayalçın, otobüs ve metronun, çalıştığı süre zarfında ve saat kısıtlaması olmadan 60 yaş üzeri emekliler tarafından kullanılabileceğini bildirdi.

En Çok Okunan Haberler
-
Dekan yardımcısını vurup, intihara kalkıştı
-
Birleşik Metal-İş'te silahlı saldırı!
-
Ankara'da korkutan deprem!
-
İki belediyeye daha hazırlık yapılıyor!
-
Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı kim olmalı?
-
Gece dönercisine kurşun yağdırdı
-
Zengin susar kurtulur da olan yine bize olur
-
İmamoğlu'na ikinci hapis ve siyasi yasak talebi!
-
2 tahliye, 15 sanık hakkında iddianame!
-
Ünlü marka ifşa oldu! Bakanlık affetmedi