Panama belgelerinden yeni hangi Türkler çıktı?

Mehmet Cengiz'e aracılık eden ve şirketlerinin yetkilisi olan Şeref Doğan Erbek ile ilgili Panama belgelerinde yer alan bilgiler Erbek'in başka Türklerle de çalıştığını ortaya koydu. Uluslararası Araştırmacı Gazeteciler Konsorsiyumu'nun (ICIJ) mayıs ayında sızdırdığı isim listesine de böylece yenileri eklenmiş oldu.

Yayınlanma: 02.07.2016 - 15:05
Abone Ol google-news

Panama belgelerinde çıkan yeni isimler ise şöyle:

Ünlü tekstilci Mehmet Celal Urgancı, belgelerde Wintex Trading Co. Ltd şirketi ile yer alıyor. 
Turgut Özal'ın özelleştirme prensi olarak bilinen TOKİ eski Başkanı Ökkeş Özuygur'un şirketi ise  Marine Investments Ltd.

Kentbank eski Genel Müdürü Cenk Divitoğlu, (Aynı zamanda Halit Cıngıllıoğlu'nun sahip olduğu C Yatırım Holding A.Ş. bünyesinde kurulan Özgün-Tur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı) Commotrade International and Corp. adlı şirketle belgelerde yer alırken, Gana Cumhuriyeti Ankara Fahri Başkonsolosu, DT Metal’in sahibi işadamı İbrahim Yalçın Çeviker Dilco Ltd adlı şirketle, Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şükrü İlkel ve Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal Mimel İnşaat Inc. şirketiyle, Koray Grubu Yöneticisi ve 1907 Fenerbahçe Derneği'nin kurucu üyesi Selim Koray Seawind Yachting Ltd. adlı şirketle belgelerde yer aldı.
 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler