'Partimizi iktidara gençlerle taşıyacağız'

DSP Genel Başkanı Masum Türker, gençliği olmayan bir partinin geleceğinin de olmayacağını belirterek, ''Partimizi iktidara gençlerle taşıyacağız'' dedi.

Yayınlanma: 19.04.2010 - 11:23
Abone Ol google-news

DSP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, DSP Genel Başkanı Masum Türker, DSP Gençlik Kolları Kurucular Kurulu Toplantısı'na katıldı. Açıklamaya göre, toplantının açılış konuşmasını yapan Türker, gençlere siyasette başarılı olmak için neler yapılması gerektiğini anlattı ve siyasetin yaşayarak ve uygulayarak öğrenileceğini ifade etti. Gençliği olmayan bir partinin geleceğinin de olmayacağını vurgulayan Türker, ''AKP'nin oluşturduğu haksız ve bozuk düzeni değiştirecek tek parti DSP'dir. Özgür ve tam bağımsız Türkiye hedefimizi gençlerle birlikte inşa edeceğiz. Bu gidişe 'Dur' diyecek ve partimizi gençlerle birlikte iktidara taşıyacağız'' şeklinde konuştu.

Gençlere geleceklerini planlamaları, hedef belirlemeleri konusunda tavsiyelerde bulunan Türker, şunları söyledi: ''Hayal ederseniz, hedefiniz olursa, başarırsınız. Önünüzdeki on yılda neleri hedeflediğinizi mutlaka belirleyin. Kendinizi cumhurbaşkanı, başbakan, bakan, milletvekili olarak hayal edin. Hayal etmek, planlamak, başarının yarısıdır. Kavga etmeden tartışın, ortak noktada buluşma yolları arayın. Siyasette tutarlılık çok önemlidir. Tutarlı bir siyasetçi olmak için uzmanlarca yönlendirilen bir siyasetçi olmamak için uzmanların söyleyeceklerini algılayacak düzeyde olmanız gerekmektedir. Eğer siz yetersiz kalırsanız uzmanlar, bürokratlar sizi parmağında oynatır. Bilgiyi nasıl kullanacağınızı bilmeniz gerekir. Daima her şeyin perde arkasını öğrenmeye çalışın. Bunlar siyasetçi olmasanız da işinize yarayacak yöntemlerdir.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler