Pep Guardiola: “Manchester City’den sonra milli takım çalıştırabilirim”

Pep Guardiola, Manchester City’den ayrıldıktan sonra milli takım çalıştırmak istediğini söyledi.

Yayınlanma: 25.08.2021 - 22:34
Pep Guardiola: “Manchester City’den sonra milli takım çalıştırabilirim”
Abone Ol google-news

Manchester City Menajeri Pep Guardiola, Brezilyalı merkezli XP Investimentos şirketinin düzenlediği sanal bir etkinlikte açıklamalarda bulundu. 

Katalan teknik adam, Manchester City’den ayrıldıktan sonra bir süre dinlenmek istediğini belirtirken sonrasında milli takım çalıştırabileceğini ifade etti, “7 yıl çalıştıktan sonra bir süre ara vermem gerekebilir.

Kenara çekilmeli ve diğer antrenörlerden bir şeyler öğrenmeliyim. Avrupa Şampiyonası’nda, Copa America’da ve Dünya Kupası’nda bir takımı çalıştırmak istiyorum.”

“HARİKA BİR TAKIM”

Brezilya Milli Takımı’ndan övgüyle bahseden Guardiola, “Şu andaki takım gerçekten harika. Bazı oyuncularla çalışma şansım elde ettim. Bazıları da rakip takımlarda yer aldı. Brezilya katıldığı turnuvalarda her zaman güçlü ya da favori oldu.” ifadelerini kullandı.

2023’TE SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

2016 yılında Manchester City ile sözleşme imzalayan Pep Guardiola, kulüple kontratını geçtiğimiz yıl 2023’e kadar uzatmıştı. Manchester City ile 3 kez Premier Lig zaferi yaşayan Guardiola, İngiliz ekibiyle toplam yedi kupa kazandı.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon