Pereira: Kozları kullanacağız

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, "Kozlarımızı kullanacağız" dedi.

Yayınlanma: 27.07.2015 - 23:51
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin Shakthar Donetsk’le yapacağı karşılaşma öncesi teknik direktör Vitor Pereira, rakiplerinin karşısında kendi kozlarını kullanarak daha güçlü olacaklarını söyledi. Kaleci Volkan Demirel’le basın toplantısı düzenleyen Pereira, “Her zaman iyi futbolu desteklerim. İyi futbol oynanan bir maç olacaktır. Rakibimizi tanıyoruz ve kalitesini biliyoruz. Sadece 3 haftadır takımımla çalışıyorum. Takım halinde organizasyonlarımızı artırmaya çalışıyoruz. Bu sürede gelebileceğimiz en iyi seviyeye geldik” dedi.

Rakiplerinin bazı konularda avantajlı olduğunu belirten Pereira şöyle devam etti: “Uzun yıllardır aynı teknik direktörle çalışıyorlar. Hazırlık dönemine bizden erken başladılar ve ligleri de başladı. Bu yönleriyle bizden birkaç adım öndeler. Biz ise çok kısa süredir birlikte çalışıyoruz. Bu anlattıklarım şu demek değil; ‘yeni bir oyuncu grubumuz var ve biz istediğimizi yapamayacağız.’ Kendi kozlarımız var ve sahadaki göstereceğimiz kozlarımızla onlardan daha güçlü olacağız.”

Ukrayna ekiplerini ve futbolunu tanıdığını ifade eden Pereira şu ifadeleri kullandı: “Ukrayna futbolunu oldukça iyi tanıyorum. Daha önceden rakip olduğum takımlar var. Kaliteli futbol oynuyorlar. Rakibimize saygı duyuyorum ama sahaya kazanmak için çıkacağız.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler