Phillip Cocu 2 kişiyi arıyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu’nun bu akşamki Benfica maçı için kurduğu şablonundaki 11 ismin 9’u belli, kalan 2 ismin kim olacağı maç saatinde belli olacak.

Yayınlanma: 14.08.2018 - 06:00
Phillip Cocu 2 kişiyi arıyor
Abone Ol google-news
Fenerbahçe için zor gecelerden birisi. Portekiz’de oynanan müsabaka ve ardından Kadıköy’deki ilk lig maçı olan Bursaspor karşılaşmalarında oynanan futbol, doğrusu aklımda soru işaretleri oluşturdu. Tur öyle çantada keklik değil. Sarı-Lacivertlilerin ilk şartı gol atmak olacak. Diğer yandan da gol yememeyi arzulayacak. Savunmanın ayaktaki ismi Skrtel, tek başına bugün yetmeyebilir. Bu bölge baş ağrısı. Genç Barış yine oynamalı. Hatta Eljif Elmas da 11’de sahaya çıkmalı. Seyirci coşkusu önemli, umarım sahaya yansır. Phillip Cocu’nun şablonundaki 11 ismin 9’u  belli gibi. Bunlar Volkan, Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Eljif, Ayew ve Giuliano. Kalan 2 ismin kim olacağı maç saatine yakın belli olacak. Valbuena, ilk maçta çok kötüydü ancak tecrübesi ve dinlenmiş olması nedeniyle öne çıkıyor. Barış Alıcı, Bursa maçındaki performansıyla 11’i hak ettiğini gösterdi. Yine Portekiz’de beklentilerin altında kalan Dirar da mücadeleci yönüyle ağır basıyor. Alper, hem forvet hem de sol kanat için aday. Soldado ise eldeki tek gerçek santrfor konumunda. 
 
Barış Alıcı’nın sırrı
F.Bahçe’de Bursa galibiyetin dışında en çok konuşulan olay hiç kuşkusuz Barış Alıcı’nın performansıydı... 21 yaşındaki oyuncu, sahaya ilk 11’de çıkarken performansıyla da göz doldurdu. 83. dakikada çıkan Barış Alıcı’yı tribünlerle birlikte başkan Ali Koç da ayakta alkışladı. Maçın sonunda herkes Barış’ı konuşurken genç oyuncu, “Herkes nasıl bu kadar sakin kalabildiğimi soruyor. Bunun nedeni taraftarımız. Sezon öncesi hazırlık maçlarında taraftarımız beni bu atmosfere ve heyecana hazırladı.  Bana gösterilen ilgi ve desteğe teşekkür ederim. Geçtiğimiz sezon Altınordu’da 33 maçta oynadım, F.Bahçe formasıyla da oynadıkça daha iyi olacağım. Teknik direktörümüz Phillip Cocu, şans verdiği sürece her zaman elimden geleni yapacağım” dedi.
 
Ada basınından alaylı tavır
Fenerbahçe’nin Leicester City’den 1 yıllığına kiraladığı Cezayirli golcü Islam Slimani, transfer döneminin en çok ses getiren olaylarından biri olmuştu.  Sarı-Lacivertlilerin yıldız isim için resmi Twitter hesabından paylaştığı video ise pek çok eleştiriyi beraberinde getirmişti. Ada basını da F.Bahçe’nin 30 yaşındaki santrfor için hazırladığı bu videoyu gündemine taşıdı. The Sun Gazetesi, Sarı-Lacivertlilerin paylaşımını alaycı bir dille eleştirirken, “Muhtemelen gelmiş geçmiş en kötü transfer duyurusu” yorumunu yaptı.  
 
Keskin istifa etti
Yeni bir yapılanmaya giden Fenerbahçe’de Aykut Kocaman döneminden beri teknik ekipte yer alan antrenör Arda Keskin istifa etti. Phillip Cocu’nun, Kocaman’ın kurmaylarının bir bölümüyle yola devam etmesi kararı verilmişti. Bu ani gelişmenin Hollandalı Erwin Koeman’ın Cocu’nun yardımcılığına getirilmesiyle ilgili olduğu öğrenildi.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler