Rıza Sarraf, Ebru Gündeş'in yanında gözaltına alındı

Türkiye'de, Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluk operasyonunda tutuklanan, daha sonra hakim değişikliğiyle tahliye olan ve hakkındaki bütün suçlamalar düşen Rıza Sarraf, ABD'nin Miami kentinde tutuklandı. Sarraf'ın eşi Ebu Gündeş'in gözaltı sırasında eşinin yanında olduğu ortaya çıktı.

Yayınlanma: 22.03.2016 - 10:00
Abone Ol google-news

<video:502255>

 

Rıza Sarraf’ın Türkiye’deki avukatı Şeyda Yıldırım Hürriyet’ten Dinçer Gökçe'ye konuştu. Av. Yıldırım, Sarraf’ın cumartesi tatil amaçlı eşi ve kızı ile Miami’ye gittiğini söyledi. Coşkun, iddianamede yer alan suçlamaların ticari konular olduğunu, hepsinin savunmasının yapılabileceğini iddia etti.

Av. Şeyda Yıldırım “ABD’ cumartesi günü gitti. Eşi ve kızı ile tatile gitmişti. Kızlarını Disneyland'a götürmüşlerdi. Orada bir avukat grubumuz var. Rıza beyin yanındalar. Ben de birkaç gün içinde gideceğim. Ben, onlara bilgi sağlayıcı olarak gideceğim. Ben burada anı anına trafiği takip ettim. Böyle bir karar beklemiyorduk. Kendisi de (Rıza Saraf) böyle bir şey beklemiyordu. Eşi ve kızı halen orada Miami’deler; süreci takip ediyorlar” dedi.

Öte yandan ünlü sanatçının Instagram hesabından son olarak dün Aşık Veysel için "Büyük Usta'yı saygı ve rahmetle anıyoruz..." mesajı paylaşıldı. Bu mesajların sosyal medya ekibi tarafından paylaşıldığı öğrenildi.

Sosyal medyanın gündemi Rıza Sarraf... İşte foto-yorumlar

Rıza Sarraf ABD'de tutuklandı

Kim bu Rıza Sarraf'ı tutuklatan savcı? "Wall Street'i suç üstü yakalayan adam"

Rıza Sarraf'ı tutuklatan Savcı Preet Bharara'dan ilk açıklama

Rıza Sarraf'ın tutuklanması Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler