Samsung'dan dolar zammı: İşte son fiyatlar

Teknoloji devleri dolarda yaşanan son dalgalanmalardan dolayı Türkiye için yeni bir fiyat politikası belirledi

Samsung'dan dolar zammı: İşte son fiyatlar
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 17.07.2018 - 00:18

Dolardaki artış nedeniyle geçtiğimiz günlerde Türkiye pazarında ki ürünlere zam yaptığını açıklayan Apple’ın ardından Samsung’dan da zam açıklaması geldi. 

Güney Kore merkezli şirket, Türkiye'de satışını yaptığı önemli ürünlerine yüzde 10-15 arası zam yaptı.

Zamların arından fiyatı 4 bin 999 TL olan Galaxy Note 8'in fiyatı 5 bin 499 TL'ye çıkarırken; Galaxy S9'un 4 bin 599 TL olan 64 GB'lık sürümünün fiyatı ise 4 bin 899 TL'ye yükseldi. Ayrıca 5 bin 199 TL'den satışa çıkarılan Galaxy S9+ da 5 bin 499 TL oldu.

Telefon devleri Samsung ve Apple'ın cihazlarına yaptığı zamlardan sonra diğer telefon üreticilerinin de cihazlarına zam yapabileceği söylentileri tüketicileri zora sokacağa benziyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon