Saray’ın adamları seviyeyi düşürdü

Kılıçdaroğlu'nun "diktatör bozuntusu" sözlerine yanıt veren Burhan Kuzu "Şayet R.Tayyip Erdoğan gerçekten Diktatör ise bu gece göreceğiz.Kılıçdaroğlu yaka paça götürülürse anlayacağız" dedi.

Yayınlanma: 16.01.2016 - 23:28
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Düşüncelerini açıklayan akademisyenler tek tek gözaltına alınıyor bir diktatör bozuntusu yüzünden” açıklamasının ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve AKP’liler CHP liderini hedef aldı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Burhan Kuzu’nun resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Şayet R.Tayyip Erdoğan gerçekten diktatör ise bu gece göreceğiz. Kılıçdaroğlu yaka paça götürülürse anlayacağız. Yoksa......” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Davutoğlu: Kötü söz sahibinin

Başbakan Ahmet Davutoğlu dün Haliç Kongre Merkezi’ndeki AKP İstanbul İl Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sözlerine sert tepki gösterdi. Başbakan Davutoğlu, “Mesnetsiz suçlamalarla Cumhurbaşkanımızı itham etmeye kalktı. Kötü söz sahibinindir. Cumhurbaşkanımıza yaptığı küstahlığı kendisine aynen iade ediyoruz” ifadelerini kullandı. “Dikta CHP siyasetine ait bir kavramdır” diyen Davutoğlu, “Her şeyden önce kendi geçmişlerine bakmaları lazım. Hakaret ettiği kişinin bu ülkenin yüzde 52 oyuyla seçilmiş Cumhurbaşkanı olduğu gerçeğini bile umursamıyorlar” dedi.

İmzalarınızı çekin

“Bu suça ortak olmayacağız” başlığıyla yayımlanan bildiride imzası bulunan akademisyenlere de seslenen Davutoğlu “İmzalarınızı geri çekin. Terörle aranıza mesafe koyan açıklamalarınızı bekliyoruz” dedi.

Ahlaksızlık...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da açılışlara katılmak üzere geldiği Yozgat’ta CHP liderini hedef aldı. Bozdağ, “Sayın Kılıçdaroğlu, zannediyorum ki kendi vasfını tarif etmiştir. Bu ülkede diktatör olmadığını Sayın Kılıçdaroğlu ve onun gibi düşünenlerin varlığı çok açık ve net gösteriyor.

Berberoğlu: Yerlerde sürünen itibarlarını bir de çukura atmasınlar


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler