'Seçimlerin kaderini çiftçiler ve tarımcılar belirleyecek'

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Başkanı Şemsi Bayraktar, seçimlerin kaderini çiftçilerin belirleyeceğini bildirdi.

Yayınlanma: 29.04.2011 - 16:22
Abone Ol google-news

Sivas Ziraat Odası'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Şemsi Bayraktar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Sivas Ziraat Odasının davetlisi olarak Sivas'a geldi. Bayraktar ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini, Sivas Ziraat Odası Başkanı Durmuş Şeker ile Tokat, Amasya, Erzincan ve Elazığ Ziraat Odalarının başkanları ve ilçe oda başkanları karşıladı.

Bayraktar, Sivas'ta gerçekleşen Ziraat Odaları Bölge Toplantısında il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Yaklaşan genel seçimlerin çiftçi için büyük bir sınav olduğunu ifade eden Bayraktar, ''Ayağınıza gelen iktidar ya da muhalefet partilerinden çiftçinin derdine derman olmalarını ısrarla isteyin. Hakkınızı arayın, mazotta ve gübrede indirim isteyin, biz bir çok problemi hükümetle çözdük. Çiftçilerimiz için çok sayıda yasa çıkartıldı, ama yeterli değil. Seçimler iyi değerlendirilmelidir, bu seçimlerin kaderini çiftçiler ve tarımcılar belirleyecektir'' ifadelerini kullandı.

Bayraktar, Sivas Ziraat Odaları'nın Türkiye'de güzel bir ivme kazandığını belirtti. Sivas Ziraat Odası Başkanı Durmuş Şeker ise Ziraat Odalarının büyük bir aile olduğunu belirterek, her geçen gün daha da güçleneceklerini kaydetti.

Şemsi Bayraktar'a büyük hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Şeker, Bayraktar'a günün anısına plaket takdim etti.

Bölge toplantısı, yenilen yemeğin ardından sona erdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon