Seks skandalı istifa getirdi

İngiltere’de Lordlar Kamarası’nda Başkan Yardımcısı Baron John Sewel, evinde verdiği seks partisinde iki kadın ile uyuşturucu kullanırken görüntülendi. Sewel, istifa etti.

Yayınlanma: 27.07.2015 - 11:15
Abone Ol google-news

İngiltere, Baron John Sewel’in uyuşturucu ve seks skandalıyla sarsıldı. The Sun gazetesinin 69 yaşındaki Lord Sewel’in hayat kadınlarıyla çekilen video görüntülerini yayınlaması ortalığı karıştırdı. Evli ve ikisi üvey, dört çocuğu bulunan Sewel’in Londra Westminster’daki dairesinde çekildiği belirtilen videoda, “Yoldan çıkmak istiyorum” sözleri dikkat çekti. Görüntülerde Lord Sewel’in rulo haline getirdiği bir banknot yardımıyla beyaz, toz halindeki bir maddeyi burnuna çektiği görülüyor.

Ahlak dersi vermişti

Daha önce İşçi Partisi hükümeti altında Tarım, Çevre ve Balıkçılık Bakanı olarak da görev yapan Sewel, Lordlar Kamarası’nda lordların davranış standartlarını yargılamaktan sorumlu olan Lordların Ayrıcalıkları ve Hareketleri Komitesi’nin başkanlığını da yapıyor. Sewel bu ayın başında Huffington Post için bir makale kaleme almış ve uygunsuz hareketlerde bulunan lordların ayrıcalıklarının ellerinden alınması konusunda Lordlar Kamarası’na verilen yeni yetkileri anlatmıştı. Baron John Sewel “Azınlığın uygunsuz davranışları bizim imajımızı riske atıyor. Skandallar çekici gazete manşetleri oluyor” demişti. Lord Sewel İngiltere’de büyük yankı uyandıran haber ve görüntülerin ardından istifa etti.

İngiltere eski Başbakanı Tony Blair’a yakınlığı ile tanınan Lord Sewel’in hayat kadınlarına bir gece için 200’er sterlin ödeme yaptığı belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler