Şenol Güneş'e ne söyledi? Volkan Demirel açıkladı...

Beşiktaş ile Vodafone Arena'da 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de kaptan Volkan Demirel Talisca ile yaşadığı olayı ve maç sonu Şenol Güneş ile aralarında geçen diyoloğu açıkladı.

Yayınlanma: 09.05.2017 - 09:40
Abone Ol google-news

Derbideki tartışmaların odağındaki isimlerden, Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Talisca’nın kendisine yaptığı hareket ve Şenol Güneş ile aralarında geçen diyaloğu Hürriyet'e anlattı.

 “Volkan’ın bana sözlerini açıklasam 10 maç ceza alır” diyen Beşiktaş Teknik Direktörü ile konuşmasında hiçbir küfür kullanmadığını söyleyen Volkan, Güneş’e, şunları söylediğini belirtti:

 “Benim size saygım çok büyük. Ama oyuncunuza söyleyin. Böyle bir şey olduğunda hesabını sorarım…”

 Talisca'dan şok hareket, Volkan'dan şok küfür! Talisca'dan şok hareket, Volkan'dan şok küfür!

"GÖZLER HEP BİZİM ÜZERİMİZDE"

 Talisca’nın kendisine yaptığı parmak işareti ile ilgili tepkisini de aktaran Volkan sözlerine şöyle devam etti:

 Talisca bunu saha dışında yapsa başı belaya girer. Neden saha dışında yapamayacağı bir şeyi sahada yapıyor ki? Biz başkasına böyle bir şey yapabiliyor muyuz? İnsanlar sahada yaptıkları en küçük hareketten ceza alıyor. Beşiktaşlı oyuncular yapınca kimse görmüyor. Hakem görmüyor. Gözlemci görmüyor. Gözler hep bizim üzerimizde. Bazıları ‘Ne var ki bu harekette’ diyor. Ben bu hareketi yapsam böyle mi konuşacaklardı? Televizyondaki yorumcular nasıl tepki vereceklerdi? Şimdi ‘Ortalığı Volkan karıştırdı’ diyorlar. Ne zamandan beri adalet istemek ortalığı karıştırmak oldu?

 "DERDİN NE" DİYECEKTİM!

 Maçın devre arasında ve maç sonunda Talisca’nın yanına gittim. ‘Derdin neydi’ diye soracaktım. Çünkü bana bu hareketi neden yaptı anlayamadım. Onu çözmeye çalıştım. Zaten konuşamadım. Araya girdiler.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler