Seren Serengil hastaneye kaldırıldı! “Bebeği kaybedebilir”

Tüp bebek tedavisi ile hamile kalan ve riskli bir hamilelik geçiren Seren Serengil’in hastaneye kaldırıldı. Yaşar İpek hakkında uzaklaştırma kararını ihlal ettiği gerekçesiyle yasal işlem başlatıldı.

Yayınlanma: 31.08.2019 - 10:05
Abone Ol google-news

Tüp bebek tedavisi ile hamile kalan ve riskli bir hamilelik geçiren Seren Serengil, eşi Yaşar İpek'e boşanma davası açtığını duyurmuştu. Serengil’in dün gece hastaneye kaldırıldı. Serengil'in kaybetme riski olduğunu öne sürüldü. 

<haber-dikey:1557988>

Seren Serengil, Yaşar İpek’le büyük bir aşkla evlenmiş ve tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştı. Daha önce 9 aylık bebeğini karnında kaybeden Serengil, bebeğin kesesinin oluştuğunu, 3 Eylül’de de kalp atışını duymayı umduklarını söylemişti. 


HAMİLELİK İÇİN UYGULADIĞI YÖNTEM YÜZÜNDEN BOŞANIYORLAR

Ünlü şarkıcı Yaşar İpek, Seren Serengil ve ailesi arasındaki gerilimlerin sebeplerini anlattı. Evlilikleri boyunca gelişen tüm olumsuzlukları, “Aşk kazansın” diyerek sineye çektiğini söyleyen Yaşar İpek, Seren Serengil’in hamilelik süreciyle ilgili çarpıcı suçlamalarda bulundu. Yaşar İpek, Seren Serengil ile evliliklerini boşanma aşamasına getiren olayın eşinin hamilelik için denediği yöntem olduğunu itiraf etti.

'MİTOKONDRİ YÖNTEMİNİ' KABUL ETMEDİM

Seren Serengil ile bir kez normal bir kez de tüp bebek denemesi yaptıklarını, ancak çocuk sahibi olamadıklarını söyleyen Yaşar İpek, Seren Serengil’in bu konuda da kendi ailesiyle ağza alınmayacak sözlerle tartıştığını söyledi. “Aşkın kazanması için çocuk yapmaya karar verdik” diyen Yaşar İpek, Seren Serengil’in “Mitokondri nakli” yaptırdığını öğrendiğini ve bunu kabul etmediğini anlattı.

YASAL İŞLEM İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Seren Serengil'in avukatı, Yaşar İpek hakkında uzaklaştırma kararını ihlal ettiği gerekçesiyle yasal işlem başlattı. Konu ile ilgili ses sanatçısı ve yazar Onur Akay açıklama yaptı. Akay, “Seren Serengil, Yaşar İpek tarafından şiddet gördüğü için avukatı aracılığı ile uzaklaştırma kararı çıkarmıştı. Ancak yaşanan son gelişmelerden sonra Seren Serengil'in avukatı, Yaşar İpek hakkında uzaklaştırma kararını ihlal ettiği gerekçesiyle yasal işlem başlattı. Uzaklaştırma kararı sonrası Seren Serengil’in uğradığı fiziksel ve psikolojik saldırılar, ayrıca tehditler nedeni ile Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde yasal işlem başlatıldı.” ifadelerini kullandı.

RİSK DEVAM EDİYOR!

Dün gece hastaneye kaldırılan Seren Serengil ve bebeğinin sağlık durumu hakkında bilgi de veren Onur Akay, “Hastanede olan Seren Serengil’in bebeğinin durumu iyi ancak risk devam ettiği için taburcu edilmedi.” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler