Tatlıses'e yönelik saldırı Şanlıurfa'da protesto edildi

Sanatçı İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırı memleketi Şanlıurfa'da protesto edildi.

Yayınlanma: 14.03.2011 - 11:44
Abone Ol google-news

Atatürk Bulvarı'ndaki Belediye Binası önünde toplanan bir grup, ellerinde sanatçının posterleri ve ''Tatlıses'e uzanan eller kırılsın'', ''Hepimiz İbo'yuz'' yazılı dövizlerle bir süre saldırıyı kınayan sloganlar attı. Bir süre kurulduğu belirtilen İbrahim Tatlıses'i Sevenler Derneği Başkanı Tevfik Dedecan, gruptakiler adına yaptığı açıklamada, silahlı saldırıyı kınadıklarını söyledi.

Olaydan duydukları üzüntüyü dile getiren Dedecan, ''İbrahim Tatlıses, dünyaya mal olmuş önemli bir sanatçıdır. Tatlıses'e yapılan silahlı saldırı bizlere yapılmıştır. Kendisine Allah'tan şifa diliyoruz. Faillerin bir an evvel bulunmasını istiyoruz'' dedi. Gruptakilerden bazılarının açıklama sırasında ağladığı görüldü.

Şanlıurfa Ticaret Merkezinde toplanan bir grup da Tatlıses'e yönelik saldırıyı protesto edip, kınadı. Saldırıyla ilgili açıklama yapan grup, bir süre ''Tatlıses'e uzanan eller kırılsın'' şeklinde slogan attı.

Öte yandan Şanlıurfa Belediyesi'nce ''8 Mart Dünya Kadınlar Günü'' etkinlikleri kapsamında bugün yapılması planlanan ''Sıra Günü'' saldırı nedeniyle iptal edildi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler