Televizyon kanalında patlama ve yangın

Çekmeköy’de bulunan Kanal G Televizyonu'nun stüdyosunda henüz bilinmeyen bir nedenle patlama oldu. Patlama sonrası çıkan yangında 4 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 18.12.2015 - 15:29
Abone Ol google-news

<video:450249>

Alınan bilgiye göre saat 15.00 sıralarında, Mimar Sinan Mahallesi Bosna Caddesi üzerinde bulunan Kanal G Televizyonu’nun stüdyosunda henüz nedeni belirlenemeyen bir patlama meydana geldi. Patlama sonrası binada yangın çıktı. Olayda 4 çalışan yaralandı. Patlama nedeniyle olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Binadan çıkarılan yaralılara ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı. Daha sonra yaralılar hastaneye götürüldü. Yaralılardan 2’sinin durumunun ciddi olduğu belirtildi.

İtfaiye ekipleri stüdyoda başlayan yangını söndürmek için yoğun çaba sarf etti. Yangın kontrol altına alındıktan sonra polis de binada geniş çaplı incelemelerde bulundu. Çalışanlardan bazıları yaşananlar karşısında gözyaşlarını tutamadı.



Televizyonun Yönetim Kurulu Üyesi Necati Selvitop, stüdyoda neden kaynaklandığını bilmedikleri bir patlama meydana geldiğini, daha sonra da yangın çıktığını söyledi. Selvitop, "Biz idari büroda oturuyorduk. Alt katta B stüdyosunda çalışan bayan kardeşimiz yemek yapıyordu. 3-4 kişi de aşağıda çalışıyordu, stüdyonun izolasyon ve kapı bölmeleri ile ilgili. Güm diye bir ses geldi ve etrafı duman kapladı. Aşağıda 3-4 kişi vardı. Alevlerin arasında kaldılar. Kendilerini dışarı attılar ama mutfakta duran bayan dışarı çıkamamış. Patlama neden oldu şu an bilmiyoruz" diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler