‘The Irishman’e dev gala

Netflix’in dünyaca ünlü sanatçılar Robert De Niro, Al Pacino ve Joe Pesci’yi bir araya getiren ve bugün yayımlanan Martin Scorsese imzalı filmi “The Irishman”in Türkiye’deki özel gösterimi önceki gün Kanyon Cinemaximum’da yapıldı.

Yayınlanma: 27.11.2019 - 02:00
‘The Irishman’e dev gala
Abone Ol google-news

Netflix’in dünyaca ünlü sanatçılar Robert De Niro, Al Pacino ve Joe Pesci’yi bir araya getiren ve bugün yayımlanan Martin Scorsese imzalı filmi “The Irishman”in Türkiye’deki özel gösterimi önceki gün Kanyon Cinemaximum’da yapıldı. Özel gösterim için Kanyon’da büyük bir hazırlık vardı. Levent’teki AVM’nin dışına 50 ve 60’ların lüks araçları dizilmiş, kırmızı halı serilmişti. Sinema salonlarının olduğu lobi de yine 50’ler ABD’si tasarımıyla konuklarını karşılıyordu. Bir Bar ve karşısındaki sahnede caz orkestrası blues şarkılarını seslendiriyordu. Filmin konusuyla alakalı dört sayfalık gazete basılıp misafirlere dağıtıldı.

Gecede kültür sanat ve medya camiasından birçok isim davetliler arasındaydı. Örneğin usta sanatçılar Nevra Serezli, Genco Erkal, Selma Güneri gibi isimlerin yanı sıra Cem Yılmaz, Demet Akbağ, Nebil Özgentürk, Ezel Akay, Ali Sunal, Yetkin Dikinciler de Scorsese’nin 3 buçuk saatlik başyapıtını izlemeye geldiler. 

Film, 20. yüzyılın en önemli figürleri ile çalışmış ünlü tetikçi ve İkinci Dünya Savaşı gazisi Frank Sheeran’ın gözünden savaş sonrası Amerika’da organize suç dünyasını anlatıyor. Amerikan tarihinin aydınlatılmamış en büyük gizemlerinden efsanevi sendika lideri Jimmy Hoffa’nın kayboluşunu konu alan film, organize suçun perde arkasında yaşanan çatışmalar, rekabet ve siyasi bağlantılarla dolu bir yolculuğa çıkarıyor.


Cem Yılmaz

Genco Erkal



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler