Tokyo 2020'de Yasemin Adar, Maria Gray'e mağlup oldu

Tokyo 2020'de çeyrek finale yükselen milli güreşçi Yasemin Adar, bu turda ABD'li rakibine mağlup oldu.

Yayınlanma: 01.08.2021 - 05:22
Tokyo 2020'de Yasemin Adar, Maria Gray'e mağlup oldu
Abone Ol google-news

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 9. gününde son 16 turunda Brezilyalı Aline Silva'yı yenerek çeyrek finale yükselen milli güreşçi Yasemin Adar, çeyrek finalde ABD'li Maria Gray'e mağlup oldu ve repesaj için rakibinin alacağı sonucu beklemeye başladı.

Makuhari Messe'de yapılan ilk mücadelede kadınlar 76 kiloda mindere çıkan Yasemin, rakibi karşısında üstün bir oyun sergiledi. Rakibine sayı şansı vermeyen milli güreşçi, karşılaşmayı 6-0 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

ADAR, RAKİBİNİN FİNALE ÇIKMASINI BEKLEYECEK

Yasemin Adar, çeyrek finalde ABD'li Maria Gray ile eşleşti. Daha önce rakibi karşısında galibiyeti bulunmayan milli güreşçi, rakibi karşısında ilk devreyi 4-0 geride kapattı. Maçın son saniyelerine 6-0 yenik durumda giren Yasemin Adar, yaptığı ataklarla son 15 saniyede skoru 6-2 yaptı. Adar, ayak çırpma oyununda rakibini yakalayarak skoru 6-4'e getirmeyi başardı.

Yasemin Adar, son 10 saniyede rakibi üstünde baskı kurmayı başarsa da süre yetmedi ve Maria Gray'e dördüncü kez mağlup oldu. Yasemin Adar, repesaj için rakibinin finale çıkmasını bekleyecek.



İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler