Topal’a 5 yıllık sözleşme

Fenerbahçe’nin en istikrarlı oyuncusu Mehmet Topal, İngiltere’nin dev kulüplerinin transfer gündeminde ilk sıralarda yer alıyor.

Yayınlanma: 06.06.2015 - 07:29
Abone Ol google-news

Sarı-Lacivertli kulüple 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Topal’a gelen tekliflerle menajerleri ilgilenirken bu teklifler kulübe de iletildi. Başkan Aziz Yıldırım’ın geçen yıl da istenen milli futbolcuyu bırakmaya hiç niyeti yok. Hatta Yıldırım ona gelecek sezon kaptanlık vermeyi dahi düşünüyor. Emre Belözoğlu sözleşme yenilemezse Mehmet Topal birinci kaptan olacak. Aksi durumda ikinci kaptanlığı alacak.

Önceliği F.Bahçe’de

3 senedir F.Bahçe’nin formasını sırtında başarıyla terleten Topal her ne kadar Premier Lig’de oynamak istemiş olsa da önceliği F.Bahçe’dir. İngiltere’den gelen teklifler oldukça cazip. Manchester City, Liverpool, Tottenham, Everton ve son olarak Chelsea tecrübeli oyuncuyu transfer gündemine aldı. Sarı-Lacivertli yönetim Mehmet Topal’ın bedavaya ayrılmaması için milli oyuncuya sözleşme uzatma teklifi yapmaya hazırlanıyor. Futbolcunun kalan 1 yıllık sözleşmesi yenilenerek 5 seneye uzatılması çok yakın bir ihtimal.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler