Tosic'in imzası Beşiktaş'ta kriz yarattı
Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı Dusko Tosic dün sağlık kontrolünden geçerken Sırp futbolcunun imza töreninde fotoğraf krizi çıktı.
Başkan Fikret Orman işleri nedeniyle dün kulübe gelmezken Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil ile yönetici Hakan Özköse, Sırp oyuncunun imza töreninde hazır bulundu. İkilinin Tosic ile çektirdiği fotoğraf ise kulübün internet sitesinden yayınlandı. Bu gelişme üzerine İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve Futbol Takımı’ndan sorumlu yönetici Mete Vardar olaya tepki gösterdi. Ardından Çebi, sitede yayınlanan resmi kaldırttı. İki yönetici “Futbola biz bakıyoruz, nasıl böyle bir şey oluyor” şeklinde konuşarak konuyu Başkan Fikret Orman’a bildirdi.
Ancak ilerleyen saatlerde fotoğraf Başkan Fikret Orman’ın talimatıyla yeniden siteye kondu. Ardı ardına yaşanan bu gelişmeler yönetimde büyük bir krize neden oldu.
ILAN
Bu arada Tosic, Beşiktaş ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Sırp futbolcu ilk yıl 900, ikinci yıl 950 bin euro garanti ücret artı maç başına 10 bin euro alacak.
Video Haberler
-
Motosikleti yüzüstü yatıp kullandı
-
Şehir hatları vapuru Karaköy iskelesine çarptı: 7 yaralı
-
Busenur'un ölümündeki acı ayrıntı
-
Komşuda 3 büyük deprem: Ölü ve yaralılar var
-
'Jelibon rezervi'ne garip yanıtlar
-
6 ay sonra yurda döndü, şoke oldu: 'Hayır, olamaz'
-
Beyoğlu'nda feci olay: Fransız turist 8. kattan düştü
-
Yakayı işte böyle ele verdi
-
Yardımına itfaiye ekipleri yetişti
-
Kurtulmak için kendilerini kilitlediler
En Çok Okunan Haberler
-
Peker'den şimdi de 'Sarıgül' paylaşımı
-
Saray'daki ziyafet yargıya taşındı
-
'Jelibon rezervi'ne garip yanıtlar
-
Hayat pahalılığına karşı sokağa çıktılar!
-
Valilik açıkladı: Denize girmek 3 gün yasaklandı
-
Asgari ücretteki artış halaylarla kutlandı
-
Komşuda 3 büyük deprem: Ölü ve yaralılar var
-
Havalimanında inanılmaz rakamlar!
-
'Kime gitti, kim aldı? İn midir, cin midir?'
-
Memur zammı için kritik gün