‘Trabzon saygı duyulacak takım’

Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal ve ekibi, Bordo- Mavililer’i analiz etmek için adeta gece gündüz mesai yaptı. Deneyimli çalıştırıcı, öğrencilerine bir yandan Trabzon’u teknik olarak ezberletirken bir yandan da motivasyon konuşmalarıyla hazırlamaya çalıştı.

Yayınlanma: 01.02.2020 - 02:00
‘Trabzon saygı duyulacak takım’
Abone Ol google-news

Ersun Yanal, takımla yaptığı son toplantıda Bordo-Mavililer’in ne kadar güçlü bir takım olduğuna dikkat çekti. Teknik adam, “Karşımızda ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biri olacak. Son dönemde iyi bir form yakaladılar. Ayrıca sahalarında oynadıkları zaman taraftarlarıyla çok iyi bir şekilde bütünleşiyorlar. Kısacası karşımızda saygı duyulacak bir rakip olacak. Biz de buna göre oynamalıyız. Böyle bir takım karşısında galip gelmek için 90 dakika boyunca savaşmamız, mücadele etmemiz şart. Bir anlık motivasyon kaybı bile çok pahalıya patlar. Sahada olduğunuz sürece bunu aklınızdan çıkarmayın” uyarısında bulundu.

839 GÜN SONRA

Ersun Yanal, eski takımı Trabzonspor’un sahasına 839 gün sonra bu sefer rakip takımın çalıştırıcısı olarak çıkacak. Bordo-Mavililerde 2014-15 sezonuyla 2016-18’de çalışan Ersun Yanal, buradaki son maçına 15 Ekim 2017’de çıkmştı. Yanal’ın çalıştırdığı Trabzonspor, Akhisarspor’a sahasında 6-1 yenilince tecrübeli teknik adamla yollar ayrılmıştı. Ersun Yanal, Fenerbahçe’nin başında çıktığı karşılaşmalarda Trabzonspor’a karşı kaybetmedi. Yanal Sarı-Lacivertlilerin başında Trabzonspor karşısında 1 galibiyet, 3 beraberlik elde etti.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler