"Tükürdüğümü yalamam"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2011'de son kez milletvekili adayı olacağını tekrarladı. Erdoğan, "Ben tükürdüğümü yalamam. Partimin tüzüğünde de böyledir ve gereğini yaparım. Birileri gibi oralara çakılıp kalmam" dedi.

Yayınlanma: 07.11.2009 - 08:06
Abone Ol google-news

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''İstanbul Turizm Ödülleri''nin verildiği törende bir konuşma yaptı. Erdoğan, 2011'de son kez milletvekili adayı olacağını tekrarladı.

Başbakan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Biz bugün varız, yarın yokuz. Biz bu makamlarda kalıcı değiliz. Kimler geldi, kimler geçti bu makamlardan. Biz de gelip geçiciyiz. Açıkladım; 2011'de, Allah ömür verirse, benim son milletvekili adaylığımdır. Ben tükürdüğümü yalamam, onu da söyleyeyim. Partimin tüzüğünde de böyledir ve gereğini yaparım. Birileri gibi oralara çakılıp kalmam. Eğer millete hizmet etmekse hizmet sadece politikada olmuyor. Gidersiniz bir vakfın başına geçersiniz, oradan da hizmet edersiniz. Gidersiniz bir think tank kuruluşunun başına geçersiniz, oradan da hizmet edersiniz. Yapılır bunlar, yapılmaz diye bir şey yok. Dünyada örnekleri var, ne yazık ki bizde yok.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler