UEFA, finansal fair playi gevşetti
UEFA, koronavirüs sebebiyle Finansal Fair Play kurallarının esnetileceğini açıkladı.

UEFA, Korona virüs nedeniyle mali açıdan sıkıntı çekecek olan kulüplere iyi haber verdi. 2020 mali değerlendirmelerinin 2021 yılı ile birlikte değerlendirileceği duyuruldu.
UEFA’dan kulüplere Finansal Fair Play (FFP) için flaş bir açıklama geldi. Bugün telekonferans yöntemiyle toplanan UEFA İcra Komitesi, korona virüs salgının kulüplerin finansal yapıları üzerindeki olumsuz etkisini ortadan kaldırmak için Kulüp Lisanslama ve Finansal Fair Play düzenlemelerine ek olarak bir dizi geçici acil durum önlemini onayladı.
UEFA, kulüplerin transfer ve ücret yükümlülüklerini zamanında yerine getirmeye devam etmelerini sağlarken, birtakım esneklik sağlayacağını ve kulüplerin gelir kaybını belirlemesi için zaman tanıyacağını açıkladı.
Yapılan açıklamaya göre, gelecek sene Avrupa kupalarında yer alacak olan takımlar, 31 Temmuz ve 30 Eylül tarihlerinde, borçlarının olmadığı yazığı UEFA’ya bildirecek.
2020 FFP mali yılı değerlendirmesi 2021 yılıyla birlikte değerlendirileceği açıklanırken, 2020 ve 2021 yılları mali bilançoları tek bir dönem olarak ele alacağını duyuruldu.
Öte yandan 2020-2021 UEFA kulüp müsabakalarının grup aşaması oyuncu kaydı için ise son tarihin 6 Ekim 2020 olarak belirlendiği açıklandı.
.

Spor Haberleri
-
Mourinho'dan Kayserispor maçı açıklaması!
-
UEFA'dan Trabzonspor'a stadyum değişikliği yanıtı!
-
Sivasspor Antalyaspor'u devirdi!
-
Gaziantep'te ilk 11'ler belli oldu!
-
Ali Koç'tan Jose Mourinho açıklaması!
-
Süper Lig'in efsane kulübü BAL'a düştü!
-
İskoçya'da üst üste 4. kez şampiyon Celtic!
-
Chelsea, Everton'ı tek golle geçti!
-
Fenerbahçe'de Ali Koç ve yönetime istifa çağrısı
-
'Görevimizin başındayız ve mücadelemize devam edeceğiz!'
En Çok Okunan Haberler
-
4.3 büyüklüğünde deprem panik yarattı
-
'Çok çekinilecek bir durumla...'
-
Ahmet Ercan'dan 'büyük İstanbul depremi' açıklaması
-
İBB operasyonunda yeni dalga!
-
Anket sonuçlarını paylaştı
-
'Eğer İmamoğlu suçlu çıkarsa siyaseti bırakıyorum!'
-
İşte gözaltına alınan isimler!
-
Real Madrid maça çıkmayabilir!
-
Bakan Güler’in şehit askerle ilgili sözlerine tepki!
-
Mitinge damga vuran konuşmanın arka planı ortaya çıktı