Ünlü model Stella Tennant yaşamını yitirdi
1990'lı yılların moda dünyasına damga vuran isimlerden İskoç model Stella Tennant, 50'inci yaş gününden beş gün sonra yaşamını yitirdi.

1990’lı yılların ikonik isimlerinden olan Tennant’ın 22 Aralık’ta hayatını kaybettiği ailesi tarafından duyuruldu.
17 Aralık’ta 50'inci yaşını kutlayan Tennant'in ölüm haberi sadece beş gün sonra geldi.
Ünlü modelin ailesinin Tennant'in ölüm haberini şu sözlerle duyurdu:
"Stella Tennant’ın 22 Aralık’taki ani ölümü nedeniyle büyük üzüntü içindeyiz. Stella mükemmel bir kadın ve hepimize büyük bir ilhamdı. Her zaman çok özlenecek. Ailesi olarak mahremiyete saygı gösterilmesini istiyoruz."
Tennant'ın ölüm nedenine dair ise bir bilgi verilmedi.
11’inci Devonshire Dükü Andrew Cavendish’in torunu olan Tennant, kariyerine 1993 yılında başladı. İlk Vogue dergisi kapağına da aynı yıl çıkan Tennant, kısa sürede sıra dışı tarzıyla Alexander McQueen, Karl Lagerfeld, Nicolas Ghesquière ve Riccardo Tisci gibi tasarımcıların gözde modelleri arasına girdi.
1999 yılında New York’ta bir fotoğraf çekimi sırasında tanıştığı David Lasnet’le evlenen Tennant’ın, Marcel, Cecily, Jasmine ve Iris olmak üzere dört çocuğu bulunuyordu.
Video Haberler
-
Zamlar tatlıcıların tadını kaçırdı
-
Çılgın davulcu kendinden geçti
-
Cüneyt Arkın'a veda...
-
TEM Otoyolu'nda feci kaza!
-
Galatasaraylı girdiği komadan Fenerbahçeli çıktı
-
Uyuşturucu baronu Türkiye'ye getirildi!
-
Borca rağmen özel jetiyle geziyormuş
-
Mansur Yavaş ve Tan Taşçı Ankara havası oynadı
-
Kadın cinayetini önlemek istedi, öldürüldü!
-
Feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı
En Çok Okunan Haberler
-
En düşük emekli maaşı belli oldu
-
Lille yeni teknik direktörü Paulo Fonseca oldu!
-
Şirketlere kayyum atandı, binlerce hesaba el konuldu
-
Maymun çiçeği hastalığı Türkiye'de!
-
Erdoğdu ve Torun, CHP'den istifa etti
-
'Çok kısa ve yırtmaçlı etek giyilmesin'
-
İki konuda uzlaşı sağlandı
-
Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi
-
'Erdoğan’a boyun eğmedik'
-
Motorinde indirim: İşte son fiyatlar...