Van Gogh Alive Ankara'da

15 Mayıs'ta İstanbul'da kapılarını kapatan Van Gogh Alive 15 Ekim-30 Aralık tarihleri arasında Ankara Cer Modern'de ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Yayınlanma: 16.05.2012 - 11:11
Abone Ol google-news

Abdi İbrahim'den yapılan açıklamada, serginin 150 bini aşkın ziyaretçiye ulaşarak sanatseverler tarafından büyük ilgi gördüğü belirtildi.

Açıklamada verilen bilgiye göre, pazartesi günleri kapalı olan sergi, ziyaretçilerine daha fazla unutulmaz anlar yaşatmak için, kapanışından 1 gün önce, 14 Mayıs Pazartesi gününe özel olarak İstanbul Karaköy Antrepo 3'te ziyaretçilerini ağırladı.

Sergi esnasında ziyaretçilerinin beğeni düzeyini ölçmek üzere bir kamuoyu araştırması da yapan Abdi İbrahim, Türk sanatseverlerden tam not aldı.

Araştırma sonuçlarına göre, Van Gogh Alive Dijital Sanat Sergisi ziyaretçilerinin yüzde 93'ü sergiyi beğenirken, yüzde 94'ü sergiyi başkalarına tavsiye etti. Sergi ziyaretçilerinin yüzde 99'u ise Abdi İbrahim'in bu tarz sergilere devam etmesi yönünde görüşlerini bildirdi.

Van Gogh'un en ünlü eserlerini bugüne kadar hiç deneyimlenmemiş yepyeni bir formatta sunan Van Gogh Alive'in İstanbul'dan sonraki durağı ise Ankara olacak.

Abdi İbrahim'in 100. yılı onuruna Türkiye'ye getirdiği sergi, 15 Ekim-30 Aralık tarihleri arasında ise Ankara Cer Modern'de ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler