Voleybol takımını taşıyan otobüs cipe çarptı: 3 yaralı

Bursa İnegöl'de Efeler Ligi ekiplerinden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı'nı taşıyan otobüs, aniden yavaşlayan cipe arkadan çarptı. Kazada cipin sürücüsü ve yanındaki 2 kişi yaralanırken, sporcular ise kazayı yara almadan atlattı.

Yayınlanma: 16.02.2021 - 14:14
Voleybol takımını taşıyan otobüs cipe çarptı: 3 yaralı
Abone Ol google-news

Efeler Ligi ekiplerinden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı'nı taşıyan Salih Büyükışıklar (43) idaresindeki otobüs, Bursa'nın İnegöl ilçesinin Eskikaracakaya Mahallesi girişinde önünde seyrederken aniden yavaşlayan İsmail Ceylan (45) idaresindeki cipe arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle cip savrularak yoldan çıktı. 

Kaza sonucu cipin sürücüsü ile yanında bulunan annesi Fatma Ceylan (64) ve Rana Ceylan (19) yaralandı. Otobüsteki sporcular ise kazayı yara almadan atlattı. Araçta sıkışan 3 yaralı olay yerine sevk edilen İnegöl İtfaiyesi Arama Kurtarma ekipleri tarafından kurtarılarak, ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hasar oluşan otobüste yolculuk yapan voleybolcular, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'yle yarın oynanacak maç için bir başka otobüsle İstanbul'a gitmek üzere yola çıktı. Polis ise kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler