Yanal: Galatasaray'ı yenmek istiyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, her zaman desteklerini arkalarında hissettikleri taraftarlarının önünde, iyi bir oyunla Galatasaray maçını kazanmak istediklerini bildirdi.

Yayınlanma: 16.04.2015 - 13:47
Abone Ol google-news

Yanal, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, ligde kalan haftaların Trabzonspor için çok önemli olduğunu belirtti.

Hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçında rakiplerinin durumuyla ilgilenmediklerini vurgulayan Yanal, "Kalan haftalar bizim için çok önemli ve kayıpsız geçmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Lige verilen arada iyi bir çalışma temposu yakaladıklarına dikkati çeken Yanal, şunları kaydetti:

"Bugünden itibaren taktiksel çalışmalarla hazır hale gelmeyi planlıyoruz. Moral olarak iyi durumdayız. Pazar akşamı taraftarlarımıza da çok ihtiyacımız olacak. Her zaman desteğini arkamızda hissettiğimiz taraftarlarımızın önünde, iyi bir oyunla Galatasaray maçını kazanmak istiyoruz. Bundan böyle ligin konumunu ve kendi durumumuzu belirleyecek maçlar oynayacağız. Onlardan ilkine çıkıyoruz. Kendi sahamızda bundan sonra oynayacağımız diğer maçları da düşünecek olursak Galatasaray maçında yapacağımız iyi bir başlangıç, sonuç kadar önemli."

Yanal, rakiplerinden daha çok ligin sonundaki sıralamadaki yerlerinin kendilerini ilgilendirdiğini vurgulayarak, "Bu nedenle bu karşılaşma önemli hale geliyor. Kendi sahamızdaki üstünlüğümüzü devam ettirmek ve ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz" ifadesini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler