Yeni popstar 80 yaşında

İngiltere'de düzenlenen "Popstar" yarışmasının bir başka versiyonu olan 'Britain's Got Talent's' yarışmasına yürümekte zorlandığı halde katılan 80 yaşındaki Janey Cutler'in performansı görenleri şaşırttı. ITV kanalındaki performansı internetteki video paylaşım sitesi Youtube'a yüklenen Janey Cutler'i 4 günde yaklaşık 2 milyon kişi izledi.

Yayınlanma: 15.05.2010 - 13:49
Abone Ol google-news

Geçen yılki yarışmaya katılan işsiz olan ve kilise korolarında şarkı söyleyen Susan Boyle'nin ardından İngiltere’deki yetenek yarışması, ‘Britain's Got Talent' yeni stara kavuştu.

Jüri üyeleri ile stüdyodaki izleyicilerin ve ekranları başındaki milyonlarca İngiliz’i performansı ile şaşırtan 80 yaşındaki Janey Cutler, söylenenleri bir- iki kez tekrar edildikten sonra anlamasına rağmen sesi ve yorumuyla kısa süre dünyanın tanıdığı isimler arasına geldi.  

Hürriyet'in haberine göre yarışmaya Edith Piaf'ın ünlü şarkısı "Non, je ne regrette rien" şarkısının yine Piaf tarafından söylenmiş İngilizce versiyonu "No regrets"le (Hiç pişman değilim) katılan Cutler, çok beğenildi.

Sahneye sunucunun yardımıyla gelebilen Cutler'ın, programın jürisi Simon Cowell'la yaşadığı diyalog da izleyenleri güldürdü. Hem jüriyi hem de diğer yarışmacıları kendine hayran bırakan Cutler şarkısını bitirdikten sonra bütün salon ayakta alkışladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler