Yeşim Salkım'a cinsiyetçi küfür eden Murat Övüç’ün konser anlaşması iptal edildi

Antalya’da sahne aldığı Palm Beach Lara’da Yeşim Salkım’a cinsiyetçi küfür eden sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün konser anlaşması iptal edildi. Övüç’ün yerine Yeşim Salkım sahneye çıkacak.

Yayınlanma: 06.08.2020 - 09:16
Abone Ol google-news

Murat Övüç’ün konser anlaşması iptal edildi, yerine cinsiyetçi küfür ettiği Yeşim Salkım sahne alacak. Konsere, kadın misafirler ücretsiz giriş yapabilecek.

NELER YAŞANMIŞTI...

Sosyal meyda fenomeni Murat Övüç, şarkı söylemeden önce sahneden şarkıcı Yeşim Salkım'a açıkça cinsiyetçi küfür etti. Övüç, Salkım'a küfrederken dinleyicilerin kahkahalarla gülmesi tepkilere neden olurken; Salkım söz konusu videoyu paylaşarak, "Keşke o ağzından çıkanı duysan, unutma kontrolsüz güç güç değildir, bu ülke çok gördü senin gibileri yok oldular yazık sana" dedi.

İŞLETME MÜDÜRÜ KONUŞTU

İşletme Müdürü Yılmaz Pilgir, Övüç’ün bu hareketini ve söylemlerini şiddetle kınadıklarını belirterek, “Biz bu davranışı tüm kadınlara yapılmış olarak algılıyoruz. Bizim sahnemizde böyle bir olay yaşandığı için tüm kadınlardan özür diliyoruz. Murat Övüç’le yaptığımız bütün anlaşmaları iptal ediyoruz. Kendisiyle bu pazar günü tekrardan bir etkinliğimiz vardı fakat onu iptal ettik. Cumartesi akşamı Yeşim Salkım’la birlikte tüm kadın misafirlerimize ücretsiz konser veriyoruz. Tüm kadın misafirlerimizi bekliyoruz. Her türlü şiddetin karşısındayız. Ayrıca Murat Övüç’e peşin olarak ödediğimiz bir sonraki konserin ücretini de talep de etmiyoruz” ifadelerini kullandı.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler