Yurtdışı eğitimde en tehlikeli viraj... Uzmanlar uyarıyor

Son yıllarda yurtdışında eğitim yükselen bir trend. Özellikle İngiltere’de yapılmak istenen eğitim yolculukları kazayla sonuçlanabiliyor. İşte uzmanından yurtdışı eğitim düşünenler için önemli tavsiyeler.

Yayınlanma: 13.04.2018 - 12:21
Abone Ol google-news

Eğitim Danışmanı Ömür Yeğinsu ‘İngiltere’de eğitim’ denildiğinde ciddi bir ön hazırlık yapılması ve iyi bir eğitim haritası çizilmesi gerektiğini söylüyor.. Yeğinsu'ya göre,  yola çıkarken yapılan hataların daha sonra düzeltilmesi çok zor.

İşte FutureMinds-Educational Kurucusu Ömür Yeğinsu'nun tavsiyeleri;

"Acele karar almayın"

"Yurtdışı eğitim fuarlarında size sunulan önerileri her yönüyle değerlendirerek, tüm ayrıntıları göz önünde bulundurarak, tüm bilgileri filtreden geçirerek ve en önemlisi acele ile karar almadan çocuğunuzun eğitim haritasını çizmelisiniz. "

"Eğitim danışmanı önemli"

"Asla yılmayan, en kötü durumda çözüm üretmek için bir yol arayan ve bulan,virajlarda keskin dönüşün hazırlıksız yapılamayacağını idrak eden, yol haritasını uzmanlık-bilgi-müthiş deneyimlerle çizebilen danışmanla çalışmanız evlatlarınızın ve gençlerin İngiltere’de lise-üniversite okumalarında başarı ve mutluluk getirecektir.”

 

 

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler