Yüz nakli yapılan Recep Sert evleniyor

Türkiye'nin 5. yüz nakli yapılan Recep Sert ve nişanlısı Esma Akyurt, Bursa'da yapılacak düğün ile dünyaevine girecek.

Yayınlanma: 03.11.2014 - 11:09
Abone Ol google-news

Bursa'nın İnegöl ilçesinde temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzünden yaralanan Recep Sert'e, 18 Temmuz 2013'de tatil için geldiği Muğla'da beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist Andrzej Kucza'nın yüzü nakledildi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından gerçekleştirilen ve başarılı geçen yüz ve çene naklinin ardından Sert, hızla iyileşmeye başladı. Sert, yaklaşık 1 yıl önce de Esma Akyurt ile tanıştı.

Sert ve Akyurt, birbirlerine aşık olarak nişanlandı. Sağlığına kavuşmasının ardından özel hayatında da mutluluğu yakalayan Sert'in hayatı bir anda değişti. Mutlu bir hayat süren Sert ve Akyurt, evlilik için hazırlıklarını tamamladı.

 

Nikah şahiti Prof. Dr. Ömer Özkan olacak

Sert ve Akyurt, 21 Aralık'ta İnegöl'de gerçekleştirilecek düğün ile dünyaevine girecek. Çiftin nikah şahitliğini ise nakli gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan yapacak.

Sert, çok heyecanlı olduğunu söyledi. Nişanlısıyla mutluluğu yakaladığını anlatan Sert, "Bizim aşkımıza önce kimse inanmadı ancak nişanlım hayatıma anlam katmıştı. Bu düğün (reklam yapıyorlar) diyenlere güzel bir yanıt olacak" dedi.

Sert, Bursa'da ev tuttuklarını, eşyaları aldıklarını, düğünden sonra da aynı kentte yaşayacaklarını kaydetti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler