Bir çürümenin anatomisi...
Diyanet İşleri Başkanlığı... 7 bakanlığın bütçesinden daha fazla bütçeye sahip olan kurum Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. Bu kez Diyanet'teki çürümeyi yaşayacaklarını göze alarak kurum içinden birisi anlattı. Yunus Emirhan Kılıç, 13 yıldır emek verdiği kurumunda yaşanan torpil skandallarını ve daha fazlasını kamuoyu ile paylaştı. Kılıç, Diyanet'in geldiği son noktayı, "Ali Baba'nın çiftliğine dönmüştür" diyerek ifade etti.
En Çok Okunanlar
Meteoroloji'den Marmara için 'soğuk hava' alarmı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz üzerinden gelecek soğuk hava dalgası nedeniyle Marmara Bölgesi için uyarılarda bulundu. Yapılan tahminlere göre Karadeniz üzerinden giriş yapan soğuk hava kütlesi, bölgede 22 Ocak Perşembe gününe kadar etkisini hissettirmeye devam edecek.
F.Bahçe, Fransız yıldızla anlaşırken yönetim Al İttihad kulübüyle masada
Transferin hızlı takımı Fenerbahçe’de N’Golo Kante heyecanı yaşanıyor. Sarı-Lacivertli yönetim, 34 yaşındaki orta saha oyuncusuyla 2.5 yıllık sözleşme ve mali şartlar konusunda anlaştı. Hatta Fenerbahçe yöneticisi Ertan Torunoğulları’nın “Kante geliyor” sözleri büyük yankı uyandırdı.