Buket Aydın AKP'ye seslendi: 'Seçmeniniz perişan'
Ünlü sunucu Buket Aydın yayımladığı yeni videoda iktidara seslendi. Aydın, "AK Parti seçmeni sokak röportajlarında konuşmaktan çekiniyor. AK Parti'ye sesleniyorum seçmeninizi ezdirmeyin. Seçmeniniz perişan olmuş" dedi.

Kanal D'de konuk aldığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İstanbul, Ankara, Bursa, Adana ve Mersin’i kesinlikle kazanacağız" sözlerine gülerek karşılık vermesiyle gündeme gelen sunucu Buket Aydın, bu kez AKP iktidarına seslendi.
Aydın, AKP seçmeninin konuşmaktan çekindiğini iddia etti.
Sokak röportajlarında AKP’li seçmenin fikrini söyleyemediğini ileri süren Aydın, “Bizim ekip sokak röportajına gidiyor. AK Partili seçmenin üstünde çok büyük bir baskı var. AK Partili seçmen sokak röportajlarında konuşmak istemiyor" dedi.
"CHP'NİN PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜĞÜ VAR"
Aydın, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"'Çekme beni' diyor. 'Tamam' diyorlar 'kamerayı kapattık', 'AKP'ye oy vereceğim' diyor. Söylemek istemiyor çünkü çevresinden baskı görüyor. CHP’ye destek verenler maşallah. CHP’nin psikolojik üstünlüğü var. Ben buradan AK Parti’ye sesleniyorum; seçmeninizi ezdirmeyin. Seçmeniniz perişan olmuş, size oy verdiğini söyleyemeyecek duruma gelmiş. Sosyal medyada CHP'nin ekipleri daha mı çok çalışıyor ne yapıyor. Nerede bir Kılıçdaroğlu'na oy verecek olan var, mikrofonu bizimkilerin elinden alıyor. CHP’li de konuşsun. Derdim bu değil.”

En Çok Okunan Haberler
-
Özel, partisinin yol haritasını açıkladı
-
Yine otel yangını yine facia!
-
CHP'li Özer'e soruşturma başlatıldı!
-
Muhalif kanallara 'İmamoğlu' cezası
-
Saraçhane eylemleri sonrası Erdoğan'a destek azaldı mı?
-
Bayram tatili 9 güne çıktı!
-
'Bir avuç rezil' sözlerine Melek Baykal'dan sert tepki!
-
7 gazeteci hakkında tahliye kararı!
-
Selahattin Demirtaş tahliye mi oluyor?
-
CHP’li Böke, son noktayı koydu!