DEM Parti MYK toplandı: 4 gün boyunca toplantılar yapılacak

DEM Parti MYK toplandı: 4 gün boyunca toplantılar yapılacak

8.04.2026 13:56:00
Güncellenme:
ANKA
Takip Et:
DEM Parti MYK toplandı: 4 gün boyunca toplantılar yapılacak

DEM Parti Merkez Yürütme Kurulu, Parti Genel Merkezi'nde toplandı. DEM Parti, MYK toplantısının ardından dört gün sürecek toplantılar yapacak.

DEM Parti MYK'sı DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakarhan başkanlığında saat 10.30'da Parti Genel Merkezi'nde toplandı. 

Toplantıda, yürütülen süreç, TBMM'de çıkarılması beklenen hukuki düzenlemeler ve DEM Parti İmralı Heyeti'nin temasları değerlendirilecek.

"1 MAYIS" GÜNDEMDE

MYK'da 1 Mayıs İşçi Bayramı'na ilişkin yürütülecek çalışmalar ve 15 günlük sürece ilişkin planlamalar yer alacak. Bölgede yaşanan ABD-İsrail ve İran savaşına ilişkin gelişmeler, bölgeye ve Türkiye'deki sürece etkisi tartışılacak. 

Öte yandan, DEM Parti’nin bugünkü MYK toplantısının ardından dört gün boyunca devam edecek bir toplantı serisi başlayacak.

DEM Parti, yarın Eş Genel Başkanlar başkanlığında milletvekilleriyle, 10 Nisan'da Kadın Meclisi ve 11-12 Nisan’da ise Parti Meclisi toplantısı düzenleyecek.

İlgili Konular: #toplantı #Dem Parti