İsim isim saydı... Bahçeli muhalif basını hedef gösterdi: 'Halk TV, Sözcü, Now TV başta olmak üzere...'

Ülkücü Şehitler Anıtı ziyaretinde konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, açıkça gazetecileri ve muhalif basını hedef aldı. "Halk Televizyonu, Sözcü, Now başta olmak üzere haksız ithamlarda bulunan kimler varsa mahkemelerde dinlenmelerini istiyoruz. Bu hususta müraacatımızı yapacağımızı ilan ediyorum" diyen Bahçeli, gazetecileri 'ajanlıkla' suçladı.

Yayınlanma: 27.05.2024 - 14:34
İsim isim saydı... Bahçeli muhalif basını hedef gösterdi: 'Halk TV, Sözcü, Now TV başta olmak üzere...'
Abone Ol google-news

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü" dolayısıyla Kızılcahamam’daki Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti.

MUHALİF BASINI HEDEF ALDI: 'MÜRACATIMIZI YAPACAĞIZ'

Bahçeli, burada yaptığı konuşmada muhalif medya kuruluşlarını açıkça hedef aldı, "Halk Televizyonu, Sözcü, Now başta olmak üzere haksız ithamlarda bulunan kimler varsa mahkemelerde dinlenmelerini istiyoruz. Bu hususta müraacatımızı yapacağımızı ilan ediyorum. Bunların hepsinin üstünden geleceğiz. MHP düşmanlarını hayretle izliyoruz.  Dünün ülkücü düşmanlarının kirli oyunlarını bozuyoruz" dedi.

MHP lideri, "Cumhur İttifakı'nı zafiyete uğratmak maksadı ile bir senaryo ile üzerimize gelenlerin yumuşak karnımızı yoklayanların dış bağlantılı ajanlara taşeronluk yapanları karşılayıp paramparça etmek nimet borcumuzdur" diye konuştu.

"Hain saldırılara cesaretle direniyoruz. Ülkücü olmanın zor ülkücü kalmanın daha zor olduğu dönemde ülkücülüğü meslek edinenlerin kirli oyununu bozuyoruz" diyen Bahçeli, "Elinde ve vicdanında ülkücü kanı taşıyan alçaklarla kesin bir hesaplaşma için hazır olduğumuzu söylüyoruz" ifadelerini kullandı. 

"ELİNDE ÜLKÜCÜ KANI OLANLARLA HESAPLAŞMAYA HAZIRIZ"

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

* İman ve inanç ile çelikleşen, tehdit karşısında çelişkiye düşmeyen, haklı mücadelede hayatını ortaya koymaktan çekinmeyenlerin ortak ünvanı kahramanlık olarak isimlendirilmiştir. Tadımlık heveslerin değil doyumluk hevesler peşinden gidenlerdir. Onlar minnet etmeden yaşadı, boyun eğmeden var oldu.

* Ülkücü şehitlerimiz milletimizin önünü aydınlattılar. Aramızı karıştırmaya teşebbüs edenleri nefretle takip ediyoruz. 

* Onlar, minnet etmeden yaşadılar. Onlar boyun eğmeden var oldular. Kimisinin yaşı 18 idi, kimisi 20’sinde, kimisi 40’ında, 50’sinde… Her birisi tertemiz kanlarıyla bu cennet vatanı suladı. Her birisi milli ve manevi değerlerle şuur kazandı. Destan oldular, dilden dile anlatıldılar. Duruş oldular, nesilden nesile anıldılar. Mücadele oldular, devirlerin ve dönemlerin üstünden atladılar. Şehadet şerbetinden yudum yudum içip milletimizin ve ülkemizin önünü aydınlattılar. Ülkücü şehitlerimiz ölmediler. Elinde ülkücü kanı olanlarla hesaplaşmaya hazırız. 

GAZETECİLERİ HEDEF GÖSTERDİ

* Halk Televizyonu, Sözcü, Now başta olmak üzere haksız ithamlarda bulunan kimler varsa mahkemelerde dinlenmelerini istiyoruz. Bu hususta müraacatımızı yapacağımızı ilan ediyorum. Bunların hepsinin üstünden geleceğiz. MHP düşmanlarını hayretle izliyoruz.  Dünün ülkücü düşmanlarının kirli oyunlarını bozuyoruz.

* Varsa ellerinde bilgi belgeleri adli makamlara sunmalarını ilan ediyorum. Müfterilerle helalleşmeyeceğiz. Bunların üstünden geleceğiz. Komünist taktiklerin davamız etrafında hesap mayınları yakında faillerini patlatacaktır. Bizden olmadığı halde bizimle ilgili konuşan, kokuşmuş zevatın kuyruk acısını biliyoruz. 

"DIŞ BAĞLANTILI AJANLARA TAŞERONLUK YAPANLAR..."

* Cumhur İttifakı'nı zafiyete uğratmak maksadı ile bir senaryo ile üzerimize gelenlerin yumuşak karnımızı yoklayanların dış bağlantılı ajanlara taşeronluk yapanları karşılayıp paramparça etmek nimet borcumuzdur. MHP'yi yolundan ve davasından alıkoyacak hiçbir güç yoktur. Hiçbir karanlık emel davamızı bozamayacaktır.

* Bizim için imkansız diye bir şey yoktur. Ülkücü şehitlerin emaneti başımızın üzerindedir. Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız. Milliyetçi Ülkücü hareket, küresel yangın yerinde Türk devletinin son siperidir. Kendimize, güveniyor, milletimize inanıyoruz. Ecdadımız başardı. 


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler