Aston Villa karşısında Lukaku forma istiyor

Aston Villa karşısında Lukaku forma istiyor

13.10.2026 04:00:00
Güncellenme:
Hilmi Türkay
Takip Et:
Aston Villa karşısında Lukaku forma istiyor

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Aston Villa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken yeni transfer Romelu Lukaku’nun ilk 11’de forma giyebileceği belirtildi.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde yarın İngiltere deplasmanında Aston Villa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertlilerin yeni transferi Lukaku gözünü bu kritik maça dikti.

Belçikalı forvet, idmanlarda iyi çalışıp yüksek performans gösterirken teknik direktör İsmail Kartal’ın da gözüne girdi. Lukaku’nun Kartal ile görüşüp oynamak istediğini ve hazır olduğunu söylediği belirtildi. Kartal, kritik maçta 11’de şans vereceği oyuncuları belirlemeye başladı.

Fenerbahçe’de kaleyi Ederson koruyacak.

Savunmanın sağında Semedo, solunda ise Archie Brown’un oynaması bekleniyor.

Zorlu maçta stoper ikilisi Skriniar ve Ake’den oluşacak.

Orta sahada Matteo Guendouzi, İsmail Yüksek ve N’Golo Kante’nin şans bulması bekleniyor.

Sağ kanatta Greenwood, sol kanatta ise Oğuz Aydın’ın forma giymesi planlanıyor. İsmail Kartal’ın ileri uçta Lukaku’ya şans vereceği belirtiliyor.