Astroloji yüzünden boşanma kararı alan Özer Hurmacı ve eşi barıştı

Bir dönem Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor gibi takımlarda top koşturan Özer Hurmacı, astroloji haritalarına bakarak kendisini aldattığını iddia eden eşine boşanma davası açmıştı. Mihriban Hurmacı eşi ile paylaştığı fotoğrafla barıştıklarını duyurdu.

Yayınlanma: 28.12.2021 - 16:04
Astroloji yüzünden boşanma kararı alan Özer Hurmacı ve eşi barıştı
Abone Ol google-news

En son Bursaspor'da forma giydikten sonra yeşil-beyazlı takımın sözleşmeyi uzatmaması üzerine kulüp bulamayan futbolcu Özer Hurmacı, 1 Eylül'de İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak, 6 yıllık eşi, 3 çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı'ya evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle 'çekişmeli' olarak boşanma davası açtı.

İddiaların kurgu ve iftira olduğunu öne süren Mihriban Hurmacı ise, 30 milyon lira tazminat ile üç çocuğu için toplam 75 bin lira iştirak nafakası talep etmişti. Eşinin kendisini evden atmakla tehdit ettiğini ve can güvenliğinin tehlikede olduğunu öne süren Mihriban Hurmacı, ayrıca 2 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

"MUTLULUĞUMUZDA GÖZÜ OLANIN GÖZÜ ÇIKSIN"

Yaşanan tüm bu olayların ardından ünlü çiftten sürpriz bir hamle geldi. Ünlü çift barıştıklarını sosyal medyadan duyurdu.

Eşi Özer Hurmacı ile tatile giden Mihriban Hurmacı paylaştığı bu karenin altına, "Mutluluğumuzda gözü olanın gözü çıksın. Seni seviyorum Özer" mesajını yazdı.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler