UEFA, Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın Hoffenheim'la, Trabzonspor'un ise Konferans Ligi'nde KuPS ile oynayacağı maçların hakemlerini açıkladı.
Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nin 2. haftasında deplasmanda Bundesliga ekibi Hoffenheim'la karşılaşacağı maçı Belçika Futbol Federasyonu'ndan Lawrence Visser yönetecek ve yardımcılıklarını Ruben Wyns ile Michele Seeldraeyers üstlenecek.
Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Kevin Van Damme görev alacak. Maçta VAR hakemi olarak Bram Van Driessche, AVAR'da ise Stuart Attwell yer alacak.
Hoffenheim-Beşiktaş maçı 15 Ekim Perşembe günü TSİ 22.00'de başlayacak.
TRABZONSPOR'A MALTALI HAKEM
Konferans Ligi'nde sezonun ilk maçına çıkacak Trabzonspor'un deplasmandaki KuPS karşılaşmasının da hakemi belli oldu.
UEFA'nın internet sitesinde yer alan bilgilere göre KuPS-Trabzonspor maçını Maltalı hakem Ishmael Barbara yönetecek. Barbara'nın yardımcılıklarını Luke Portelli ve Duncan Spencer üstlenecek.
Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Slobodan Petrovic , VAR'da Gianluca Aureliano ve AVAR'da Daniele Paterna görev alacak.
Konferans Ligi'ndeki KuPS-Trabzonspor maçı 15 Ekim Perşembe günü Finlandiya'da ve mücadele TSİ 19.45'te başlayacak.
