Erling Haaland'dan flaş VAR eleştirisi!
Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin golcü futbolcusu Erling Haaland, VAR sisteminin iyi olduğunu ve zaman geçtikçe sistemin daha iyi olacağını söyledi.
Manchester City'nin golcü futbolcusu Erling Haaland, Video Yardımcı Hakem Sistemi (VAR)'la ilgili görüşlerini aktardı.
"SİSTEMİN İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"
Norveçli futbolcu, VAR için gelen sorunun ardından, "VAR sisteminin iyi olduğunu düşünüyorum. Sadece nasıl doğru kullanılacağını öğrenmemiz ve bunu kullanabilecek uygun insanları bulmamız gerekiyor, o zaman çok iyi olacak. Henüz başlangıç aşamasındayız. Başlangıçta her şey mükemmel değildir, işler zaman alıyor" diye konuştu.
"KENDİ BAŞINA İYİ BİR ŞEY"
VAR için beklenen sürenin azalması gerektiğini söyleyen yıldız golcü, "Sürenin daha az olmasına ihtiyacımız var, net kurallar olmalı, o zaman daha iyi olacak. Ama dediğim gibi zamana ihtiyaç var. VAR'ın kendisinin bir sorun olduğunu düşünmüyorum, bence sorun kullanma şekli. VAR kendi başına iyi bir şey" ifadelerini kullandı.
Manchester City'de bu sezon 34 maçta sahaya çıkan 23 yaşındaki Haaland, 29 gol attı ve 6 asist yaptı.
Spor Haberleri
- Metin Öztürk'ten hakem tepkisi: 'O bile penaltı dedi'
- Konyaspor'dan Halil Umut Meler tepkisi!
- Victor Osimhen'den iddialara yanıt!
- Ederson tarihe geçti: Dev maçta kazanan Manchester City!
- Okan Buruk'tan Mikautadze açıklaması!
- Recep Uçar'dan Ahmed Kutucu tepkisi!
- Okan Buruk'tan Fenerbahçe göndermesi!
- Berkan Kutlu'dan Ahmed Kutucu açıklaması!
- Muslera'dan Galatasaray açıklaması!
- Arsenal, Pereira'nın hayallerini yıktı!
En Çok Okunan Haberler
- Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe iddiası
- Tutuklanan elektrikçinin ifadesi ortaya çıktı
- Arınç'tan çok konuşulacak 'Kartalkaya yangını' yorumu
- Özüm'ün ablası, otel içinde çektiği videoyu paylaştı
- Ünlü fenomen kalp krizi geçirip öldü
- Yılmaz Tunç'tan açıklama!
- Soruşturmada flaş gelişme!
- Özgür Özel'den 'anket' çıkışı
- 'Adalet geldiğinde buralarda ol'
- 'Kendi iradesini örgüt iradesine terk etti' iddiası