Fenerbahçe'de Pereira'nın yerine Kenan Koçuk'un geleceği iddia edildi

Beşiktaş derbisi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın yerine teknik direktör arayışları da sürüyor. Sarı-cacivertliler ekipte Slaven Bilic ismi öne çıkarken sürpriz bir isim daha gündeme geldi.

Yayınlanma: 17.12.2021 - 15:04
Fenerbahçe'de Pereira'nın yerine Kenan Koçuk'un geleceği iddia edildi
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın geleceği tartışılırken hoca arayışları da tam gaz devam ediyor. Pazar günü Beşiktaş'la oynanacak maçın sonucuna bakmaksızın Portekizli çalıştırıcı ile yolların ayrılması beklenirken, Slaven Bilic'in yanı sıra sürpriz bir şekilde A Milli Teknik Direktörü Kuntz'un yardımcısı Kenan Koçak gündeme alındı.

40 yaşındaki futbol adamıyla tanışıklığı olan başkan Ali Koç'un teklif götürdüğü öğrenildi. TFF ile 3 yıl sözleşme imzalayan Koçak da teklife sıcak bakıyor.

Türk teknik direktör, Milli Takım'ı bırakırsa federasyona tazminat ödeyecek.

KENAN KOÇAK KİMDİR?

Kenan Koçak, 5 Ocak 1981 Kayseri doğumludur. Futbol oynadığı dönemde defansif orta saha pozisyonunda görev alan Kenan koçak futbola SV Waldhof Mannheim’de başladı. Devamında ise alt liglerde forma giyinmeye devam etti.

2003/2004 sezonunda Bundesliga ekibi Redbull Salzburg’a imza attı fakat sadece 2 maçta forma giyebildi.

Sonrasında ise Redbull Salzburg’un B takımında ise 5 maçta forma giyebildi.

Son olarak Alman ekibi Hannover 96’yı çalıştıran Koçak, teknik direktörlük kariyerine ise Almanya 6. Lig ekiplerinden VfR Mannheim’ı çalıştırarak başlamıştı.

Devamında, Waldhof Mannheim ve Sandhausen gibi alt lig ekiplerini de çalıştırdı. Kenan Koçak Instagram hesabından yaptığı paylaşımla A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz’un yardımcılığını yapacağını duyurmuştu.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler