'Hakem özür diledi' demişti: MHK, Direnç Tonusluoğlu için harekete geçti!
Merkez Hakem Kurulu (MHK), Konyasporlu futbolcu Yusuf Erdoğan'ın Fenerbahçe maçının hakemi Direnç Tonusluoğlu hakkında yaptığı açıklamanın ardından harekete geçti.

Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor'u 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Konyasporlu futbolcu Yusuf Erdoğan'ın açıklamaları dikkat çekti.
'HAKEM BANA 'ÖZÜR DİLERİM' DEDİ'
Yusuf Erdoğan mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada, "Hakemlerin vücut dilleri beni çok rahatsız ediyor. İki pozisyon var. Hakem bana 'Özür dilerim çalamadım, kaçırdım pozisyonu' dedi" ifadelerini kullanmıştı.
Yeşil-beyazlıların yıldızı konuşmasının devamında, "Bana bu cümleyi kurduktan sonra ben sahanın içinde inancımı kaybediyorum bazı şeylere. Bugün Fenerbahçe kaybetseydi, ulusal basına malzeme olacaktı. Ama biz kaybettiğimiz için çok fazla konuşulacağını düşünmüyorum. Adalet herkese lazım" demişti.
MHK SAVUNMA İSTEDİ
Konyasporlu futbolcu Yusuf Erdoğan'ın açıklamalarının ardından Merkez Hakem Kurulu (MHK), karşılaşmanın hakemi Direnç Tonusluoğlu'ndan yazılı savunma vermesini istedi.

Spor Haberleri
-
PSG, Brest deplasmanında!
-
Bugün hangi maçlar var, saat kaçta?
-
Fenerbahçe'de yollar ayrılıyor!
-
Yusuf Barasi'den Okan Buruk iddialarına yanıt!
-
Inter zirve yarışını bırakmadı!
-
Trabzonsporlu yıldızdan Beşiktaş maçı açıklaması!
-
Muriç'in golü yetmedi: Mallorca son dakikada yıkıldı!
-
Galatasaray'dan son transfer hamlesi!
-
Transferin son gününde Fenerbahçe'den sürpriz hamle!
-
Yeni transfer İstanbul'a geldi!
En Çok Okunan Haberler
-
CHP'ye 'kurultay' incelemesi!
-
İstanbul'da 9 belediyeye operasyon!
-
'Genel Başkanımız ifade vermeyecek, Erdoğan dinlensin'
-
AKP’li kurmaylardan çarpıcı açıklama
-
Üç çocuktan ikisi öldü biri ağır yaralı
-
Akif Hamzaçebi'den ilk açıklama
-
CHP’den ilk tepki!
-
Kararını verdi: İfadeye gidecek mi?
-
Galatasaray-Fenerbahçe kavgası can aldı!
-
Ege Denizi'nde 5.2 büyüklüğünde deprem