Metin Öztürk'ten Galatasaray'a "Marc Gonzalo" eleştirisi

Galatasaray'ın son seçiminde aday olan divan kurulu üyesi Metin Öztürk, Domenec Torrent'in ekibine katılan Marc Gonzalo Martinez'le ilgili eleştiride bulundu

Yayınlanma: 13.01.2022 - 13:41
Metin Öztürk'ten Galatasaray'a
Abone Ol google-news

Fatih Terim ile yollarını ayıran Galatasaray’da sular durulmuyor. Domenec Torrent’in göreve getirilmesinin ardından Florya’daki ekibinde büyük kısmı değişti. Tercüman Mert Çetin'in yerine göreve getirilen Marc Gonzalo Martinez Galatasaray’ın teknik ekibine katıldı fakat Martinez’in daha önce yaptığı bir paylaşım eski başkan adayı Metin Öztürk'ün tepkisini çekti.

İddialara göre Marc Gonzalo Martinez daha önce Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda Galatasaray’dan ‘malum takım’ olarak bahsetmiş ve bir dönem sarı kırmızılı ekipte forma giyen Carussca isimli futbolcuya yeteri kadar şans verilmediği iddiasıyla tepki göstermiş.

Eski başkan adayı Metin Öztürk de, kendisine ait resmi sosyal medya hesabından konu hakkında paylaşım yaparak "Tercümanımız Mert Çetin'in yerine getirilen Marc Gonzalo Martinez, bir şov programında Beşiktaşlı olduğunu söylüyor, Galatasaray'a "malum takım" diyor, siz de onu alıp iletişimimizde köprü olma görevi veriyorsunuz öyle mi?" dedi.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler